nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 30, 2010

daripada ko rasa k*** abah ko..baik pegi makan choki choki la...

hahhhhhhh!!!!

mata terbeliak tersampuk syaiton..
oit..
ape punye keyword kah ini
ini blog mier@merr
bukan blog siggplus okeh...
perlukah perkara-perkara sebegitu terdapat di blog aku
ish..ish....ish....

APEKAH!!!~?
~klik untuk tumbesaran~


huhuhu
kesucian blog aku blom ternoda lagi taw
tak perlulah mencari cari perkara sebegitu di sini
takde la plak perkataan atau ayat2 penulisan aku menggunakan salah satu daripada perkataan tersebut

eh...jap nak search balik dalam kapla
errmmm..mungkin ada kot...
mungkin sebab ini
ataupun
ini


haishh...
ape ape je lah
tak kuase nox taw!!

12 comments:

beautiful_rose said...

wahh menakotkan............

Huda Luna said...

hahaha ade plak search kote abah dia
xkn la mak dia nk buh kote abah dia kt google kn
adoii!

Mizzy said...

takkan la..haha... tp hillarious woi! haha

FarhanaDr said...

mengerikannya dunia.. hmmmm..

dotblogspotdotkom said...

emmm ....nnti ALLAH mabik nikmat menulis tu... baru depa tau..... huhuhu... gunalah jari dan fikiran mengikut landas agama kita..... ntah le....

Ries Lee said...

macam2...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak senonoh betul !

~LP Lum~ said...

salam miera~

huhuuh... apa kes lor nak cari bnda2 mcm tu?? cuba ar cri bnda2 yg berpekdah skit...

intanurulfateha ❤ said...

astaga!

faRa_diLa said...

hahahaha..1st time aku bg komen kat blog ko..amboi, lempang2 ye. hihihi.

eh, aku kan ada kena mcm ko. blog aku dah la kira sebulan je baru nak bernyawa. haha. siap ada ltk keyword lucah. huhuhu..

Anonymous said...

da xde keje kot..

kawie2020 said...

hahahhahahha... ada yg search bende tuh? hahhahahahahha... kerja gila...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!