nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 30, 2010

aku tak minta ini terjadi..




kenapa hati rasa sakit
kenapa hati rasa terkilan
kenapa ikut perasaan


aku harap ko bleh lupa
aku harap ko akan bahagia
aku harap ko kembali gembira
aku harap ko terima yang terjadi
aku harap ko jumpa yang lebih baik

aku taknak rasa macam ni
aku tak larat rasa berdosa
aku penat rasa bersalah
aku minta maaf
bukan niat
bukan kemahuan
bukan..bukan...bukan...
ko takkan paham
sebab aku sendiri pun tak paham
cuma aku yakin
ada hikmah di sebalik semua ini



~kita hanya merancang~

6 comments:

~LP Lum~ said...

salam miera~

lor.. nie apa kes la nie dik wei??
apa pun have a nice day 2 u miera... ^.^

intanurulfateha ❤ said...

syg, knp lately asek entry broken heart jer nehh

FarhanaDr said...

Dan Tuhan yang akan menentukan semuanya.. =)

Lelaki Ini said...

sabar2!

mamai said...

dan hati juga perlu di yakinkan

HonEyBuNNy said...

eh kenapa neh??jgn sedey2....setiap apa yg berlaku pasti ada lhikmah..kekutan dri yg plu kita ada...adalah sabar...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!