nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 28, 2009

SEX TU APE??


oke.oke.bertenang..bertenang kawan-kawan sekalian.. musti melopong mulut korang kan bila aku dengan penuh yakin diri dan beraninya mempersoalkan hal ini secara terbuka segala pintu dan tingkap... sangap ke hape???? ish2... nak taw stori?? hmmmmmm...... mungkin korang rasa aku cuba menaikkan trafik blog aku dengan mewujudkan entri2 cenggini.. memang pon... memang..!! memang..!! sila klik nuffnang aku klau menyampah... haha,... gelak keji..... aku pon nak gak merasa hasil nuffnang nih.. ekeke.. walaopon aku rasa 2 tahun lagi pon lom tntu dapat merasa suma tuh.. berapa sangat orang2 yang sudi mnyinggah kt blog yg x best cmnih..... hihi... korang da mula berprasngka buruk ngn aku?? huh.. sila hapuskan perkara itu dari minda korang skrang gak..now..!! ini arahan....di ulang..ini arahan..!! pergh..cam arahan si kuku besi cap hitler la pulak.. oke la..oke la.....tamo merapik lagi... meh aku nak citer kt korang sumting.... shhhhhh....diam..diammm... nak stori de mori nih....

*culik dari enche gugel

***
alkisah seorang anak perempuan yang baru masuk tadika bertanya kepada mummynya..

"mummy...mummy...sex tu ape mi??"

terkedulah si ibu.. terasalah kemodenan zaman sekarang yang berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.... (open-minded da...)

sesuai dengan konsep satu malaysia... eh...konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan.. mulalah si ibu mencari jwpn yang sesuai untuk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.. maka si ibu pon mula memberikan jawapan apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti pula dengan kisah pembentukan bayi dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaa antara mummy dengan daddynya dari zaman universiti hinggalah kehadiran si comel iaitu anak gadisnya yang sedang bertanya tersebut... (agak- agakkn... mummy dia citer tak 'cane' dak kecik tu bleh lahir...? haha.... keji...)

tiba-tiba..si anak menangis teresak-esak.... si ibu kehairanan dan bertanya.. si anak menjawab dalam tangisan.. jawapan mummy tu panjang... ruangan jawapan pendek je nih.... lantas menyerahkan buku latihan yang tertulis kt depannya ...(cover buku)......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
NAME :.........................
SEX :.............................
SUBJECT :.....................
CLASS :...........................




...............................sumbangan : jas


the end :)

***

tu je la citer nye..pendek je pon... :)

aku tataw la daripada mana sumber asal citer neh.. kau kreditkan kat si jas tu je lah.. da lama ada dalam koleksi citer2 lawak aku... rasa cam x best je nak sengeh sorang2... so.. ape kata aku shar ngn kamu-kamu suma.. ihik..........

kalu ada yang da penah baca citer nih.... pliz......pliz la kata lom baca lg... katakan la demi aku.. plizzz....... ekeke...



masa memang jeles amat la......... ada kija maw buat... tata~~




Free Glitter Graphics

46 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.hahahah mak die pun sengal
.akakakaka!

cHeRyNa PiReS said...

boleh bagi kat anak2ku nanti.

"orkid, tulis sini..." kata kak sha.

"tulis apa mama?" tanya orkid.

"tulis niiiii...yang orkid tanya tadi," jawab kak sha.

"mama, orkid nak tulis apa?"

"tulis FEMALE. orkid kan perempuan!" kata kak sha bersungguh2...

"tapi FEMALE tu BETINA. Orkid bukan betina, " Orkid moncong.

"Kalau macam ni takpe la Orkid. Habis nak tulis apa?" tanya Kak Sha.

"Girl!" Orkid tersengih.

"Girl?" tanya Kak Sha kebingungan.

"Yelah...mama woman, Orkid girl." katanya ceria.

"Okay...okay..girl pun girllah."

"Tapi kalau macam wan tu kita letak apa ya, mama? Old Girl?" tanya Orkid. Tiiiiinggg....tiba2 pahaku sakit.

"Berangan lagi?" tanya ibu Kak Sha.

Adehh..Orkid ku cuma angan2. Huhuhuhu....

Sori sayang...tiba2 idea nieh dtg dr postingmu. Jangan moody...cenyum cikit, gorgeous! :)

syaf said...

sengal nyer story..anyway nk tanye nufnang 2 ape..sebab org duk cite pasai mende ni dlm blog tp aku x paham langsung ape menatang ni

mamai said...

bila tersalah faham itulah jadinya hahahaah

nobuta said...

walau dah banyak kali dengar..
demi kamu..aku katakan yang nie first time aku dengar..

p/s : tetap tersengih2 walau dah dengar banyak kali..huhu

Riko said...

ngarut je..
cite dh lame dgr pn sebuk nk tulis dlm blog..
lucah plak tu..
ish2..

farah said...

haha,

dah pernah baca nie.

penerangan bukan main panjang.
padahal jawapannya pendek je.

ekkeke.

~LP Lum~ said...

ahaks~ mmbuatkn akak trsnyum sumbing sndrian kat cnie... :)

len kali bg sesape yg bkl2 jd mak2 bdk... d ingatkn spya xgabra bler anak2 tnye psl bnda nie... :))

moralnya, siasat dlu apa sbnrnya yg ank2 2 nak bgtau kat kite.. xde ar kite malu sndri nnti... :p

imHepPie said...

yela ngaku lom baca hehe..sengal la mak dak tu haha...smoga aku xkan tertipu ngn pertanyaan ank aku nnti haha

mier@merr said...

cik intan (◡‿◡✿)

~akaka..kamu nnti tamo sengal2 gitu ek...

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~sis!!

u owez da best...haha...
bley lak dia berangan kt cni..ihik...

mier@merr said...

syaf

~sila klik dulu..haha

aku pon bkn phm sgt...tkot slh info lk nnti...hehe..cuba ko tnya siggplus or cik epal....dorg ni mantop sket mnde2 gini..

mier@merr said...

mamai

~akaka.... taw xpe...

mier@merr said...

nobuta

~weeee~~ tenkiu... syg kamu...oppss...

mier@merr said...

Riko

~ade mslh ke lme ke baru?
myb lama bg ko..bru bg org len...

yekkk~

mier@merr said...

farah

~aish...farah nih..kan da kata jgn ckp da baca....hehe...ckp la x baca lg..ihik

mier@merr said...

~LP Lum~

~ klau kite pon maw tertipu gamaknye... haha

mier@merr said...

imHepPie

~ko ada potensi jd mak yg sengal..hehe

arque said...

haha lawak betul lah.bpenat mak die explain panjang2.

Ayu said...

sha nya angan-angan tu yg x tahan tuh.. ahhahha

anyhow.. stakat nih x der la plak anak murid akak duk tanya sex tu apa.. sumer tau dah letak pompuan or female or girlie or watever la laki ke pompuan ke pondan ke gay ke..

ehh.. sori terpanjang plak.. hahha..

sI tEDI said...

camne nak ajao anak ni.. pahaman emaknya pun x jelas.. ekekekeeke

lieya orange M.I. said...

...awat la mak dia tak tgk dulu eik...heheee, malu jer mak nyer...

mier@merr said...

arque

~ haha... kalau mak dia bwk kuar sume konsep biologi mahu meraung agaknye dak tu...

mier@merr said...

ayu

~haha..taw xpe kak...
kak sha nyer komen yg paling tak menahan...ihik

~skng kat buku skola tulis sex ka gender ek?

mier@merr said...

sI tEDI

~mak terlebey phm...ahakz

mier@merr said...

lieya orange

~hihi...malu..malu...

Razman said...

aku nak ckp belom bce..tp mak aku tak bg mnipu..dh bce...=P

mier@merr said...

Razman

~yela...yela... xyah la gtau..diam2 sudeh...hehe

Ries Lee said...

aku dah lame tau crite ni...
baca dr majalah mastika...
dah lame giler....
oops! hahaha...

mier@merr said...

ries lee

~ shhhhhhhhh....... jgn la gtau..hehe

BuLaN iTu aKu said...

esok kalau anak2 aku tanye sex tu ape aku nak jawab ape ye

mier@merr said...

Bulan itu aku

~haha... alamak..cube ko tnya afatt kot2 dia ade jwpn...ihik

Farhah Zaidah said...

hehe..rsa cam blom bca yg edisi mak..seblom ni bca edisi bapa je..hehehe..

Fatt Chin Choy said...

seks ialah mcm robot2 bersatu menjadi robot lagi besarrrrrr

wakakaak

mier@merr said...

Farhah Zaidah

~eh...ade ek edisi bapa.....?

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~hah tu dia.... afatt da mnjawab....hihi.....

nnti ko jwb camtu ye bulan....

Jard The Great said...

ahaha.. topik hangat..

mier@merr said...

jard the great

~ haha :)

Encik Azizan said...

nk djadikan crta..klu bg awal2 buku tu kt mak dia kn sng..haha..buat aku bce abes je bdk nih..wakaka

miss jane said...

miera yayang


hahhahahhhh..aku dah pernah bc citer ni kat blog kwn aku...

kahkahkahkahkah..kelakar siot!

kuyie said...

lushu nye...

lushu nye...

nk lagi..

nk lgi..

uh uh uh uh.....

Ftyyhahh said...

hehe kelakar jgk dye ni.
betul gak tu.
xtfikir pn hehe.

mier@merr said...

Encik Azizan

~haha..sib bek pjg tu je...wat dia bkak cte daddy dak tu blk.. btengkar ngn mak dia ke ape... lg bjela ctenyer...

mier@merr said...

miss jane

~ala..ko ni x sapot r....kn aku ckp jgn gtau da bca...hehe

mier@merr said...

kuyie

~bln depan lk k...hihi...

mier@merr said...

Ftyyhahh

~ahakz... nnti da jd mak cek dlu ank nk tnya ape btol2 ye..ihik

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!