nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 11, 2011

Keluarga kecilku


 haaa...kecik x family aku...kecik tak kecik sangat la kan...bleh la stakat nak muat sofa tu... tenang2..tak payah nak terkejut sangat..memang banyak ni je family aku...memang dua badik aje...adik ada seketul tu je.. kalau nak gaduh ngan dia..kalau nak baik pun ngan dia la jugak.. kalau nk pening tu mak abah kitorang la jugak..hehe... ada orang yang adik bradik ramai cakap...' bestnya..sikit je kan...tak payah nak rebut2 bilik air.. takde bising2...tak payah nak save makanan,.....'.....but as for me... aku lg suka yang ramai...suka bab rebut merebut ni...dan skrang ni...bila da besar..aku keje di langkawi...adik blaja kt merbok...mak abah je kat uma...takde anak2 nak teman..tu yg tak best..kalau ramai..paling kurang pun..sempat la nk rotate adik2 badik mana yg leh duduk dekat mak abah... kalau da kawen nanti..enche bakal suami ajak dok kelantan acane?..hah..mau melopong aku..adik masa tu mungkin da kat shah alam..tak best..tak best...masa belajar da jauh nun ke skudai...masa keje nunnnnn ke langkawi..haha...jauh la sgt kan...tiap2 minggu boleh blk..tp mls naik feri..... apa2 pun..bersyukur je la dengan apa yang ada.. ada la sebabnya kenapa ditentukan gitu kan...

kalau nak dibezakan dengan enche bakal suami...ecewah..dan2...  hmm..family beliau leh dikatakan besar la jugak... lapan orang yu adik badik! hero2 belaka... cemerlang tul abah...



adik badik ramai pun leh wat tema kuning..aku yang sket ni tak penah berjaya nak set tema... adik tak suka kaler lembut n terang..dia kaler gelap2 je...padahal da kurus n putih melepak..yang mok2 nye aku...abah plak merasakan diri gelap..jadi nak pakai kaler yg lembut aje.... aku ngn mak pasrah...kaler ape sume bedal... rasa macam nak tema kaler pink lah taun depan... haha... mau mengamuk dua lelaki dalam umah tu...eh...kenapa dua? jeng jeng jeng..........!!!
~

5 comments:

ipa faiza~ said...

waaah tahun depan ade 2 tuu.

nak kawen ea?? kui3

Rozuan Ismail said...

wah!kahwin tahun depan le tuh ye

hanaahmad said...

haha, aku pon ade 3adik beradik. tak besh kan, kan.

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. bab akak laie kecik.. akak 2 beradik yang sebelah en.cinta hanya di asorg aje.. laie xbest sbb xblh nak gaduh2 ngan adk beradik yg len... ^^

cik kathy said...

napa ade 7 je adikbadik nye? sorg lg tukang mik gmbr ke?
encik bf sgt berdiri tegak dan serius munkin utk menyanyikan lagu negaraku di pagi syawal.. heheh

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!