nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 9, 2011

Cinta MukaBuku

Salam..

pegi blog sana..cinta muka buku..pegi blog sinun..pun pasal cinta muka buku.. apesal takde cinta tanda(baca : tagged)sukasuki aku je....hehe.. sebab aku tak bercinta kt mukabuku..tapi aku kenal cinta kt tagged...ape2 pn..yg nak disampaikn tu cinta tenet la kan... ewahhh....dgr lagu ni teringat zaman2 dua tahun lalu...

flashback mode**

ikutkan ati aku..aku tak berapa la nk minat sgt main tagged ni... tapi terjebak..saja suka2 je padahal..ada membe invite..aku pn gegedik la nak buka jugak.. umah ada streamyx...laju sangat tenet sampai kalau boleh nak buka tab kasik penuh melimpah2..segala friendster,facebook,blog,tagged,netlog la,,,suma nak buka...cuti pulak macam byk sangat...dekat 2 bulan tu...jadi masa nak menggodek tenet macam terlalu banyak... kebiasaannya..kalau kt fb ni aku layan game pet society je...status mmbe2 hapdet bukan layan sgt...kat tagged pulak men game mafia aje...ntah lah nape..satu hari tu rasa veri de bosan...aku pn sesaje la gatal tangan tekan chat kt tagged..kira tu pestime la buka..aku bukannya suka sgt tagged..byk laki2 sangap..nak mintak nomot tepon la... nak kapel la...nak cium la..hoi..sukahatikauje....geli ar...memang la tau dorang memain..tapi taksuka okeh.. bila aku buka je chat ni..berduyun2 tegur nak bual...dan2 rasa hot..haha..mula2 layan je..pastu da mula nak mengarut aku terus undur diri...takpun aku wat donno je dorang tegur banyak2 kali...kalau boleh buzz tu agak2 da boleh bergegar aku nye lappy...

elok je aku nak tekan 'x' kat chat tu...tetiba ada sorang tu tegur..dan aku tak jadi tutup...aku bual sepatah dua je..pastu dia add aku di tagged tu...aku pn terus mntak nk off chat sebab rimas.. jadi kitorang juz msj2 je kt tagged... stakat yang aku kenal ..dia aje yang tak over... bual pn biasa2 je...lepas tu da jadi satu tabiat.. hari2 mesti tunggu dia msj..dan dia pun sama...  balas punya balas..lama2 rasa macam serasi... "oohh.. hatiku rasa sesuatu..."

dari mesej di tagged..da beralih ke mukabuku...then berpaling ke ym...pastu sms kt hp..pastu calling2..pastu jeling2..eh..tipu...belum jumpe..acane nak jeling...haha.... pastutrifor..ingat2..rindu2..sayang2....keliru tapi aku teruskan jugak.... "otak kata jangan tapi hati kata ya.." ......astu..da 5 bulan bercintan cintun..tak juga berjumpa..then we both decide nak jumpa..kebetulan aku nk g tempat dia ngan family aku... "..ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu la.."...tak penah lg beb jadi cenggini... "..bagaimana harus bersua..ku rasa gementar tapi bahagia.."......

dan....sekarang.............walaupun banyak jugak dugaan...

da dua tahun dua bulan kitorang bsama..



alhamdulillah....

aku cuma berdoa....agar hubungan kami berkekalan...

ngeheeee....nostalgia yu!


~

10 comments:

CT said...

ala ciannya...:)

http://batulesung.blogspot.com/2011/09/skypark.html

Epal Hirata said...

cuwitnye cekgu:)

fathiahRAIHANA said...

ni baru btul leh buat lagu
hehe

Miss Kira said...

wah...suweetnya kisah ni.. hehehehe..bukti2 perkenalan simpan tunjuk anak cucu.. hehehehe... :D

smoga hubungan berkekalan ya...

Mario said...

semoga berkekalan eh...

ipa faiza~ said...

lau ipa pulak cinta ym.

bile la org nk wat lagi gitu.

hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Semoga terus berbahagia :)

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. cinta muka buku memang kena ngan akak tp msalahnya akak tak suka lak lagu tu.. cam ne tu eik?? ^^

ciK LyndaWawa igUana said...

lehle saya nyanyi lagu cinta muka buku camni...huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

smga berkekalan.. :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!