nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 30, 2011

Hati Tisu

Salam
harap harap entri kali ni menjadi..
da tak tau brapa kali dalam bulan ni aku klik button new post...
pastu aku klik pangkah selepas 5 minit...
nak kata mati akal..idea bersepah...cuma macam bese mood tade mari..

dalam masa sebulan ni..macam2 yang dah jadi...
tringat plak ex-bf aku penah cakap dlu...
"dalam setahun..macam2 boleh jadi...."
eceh..nostalgia plak kan...

semejak dua tiga pat lima nam menjak ni.
hati da makin lembik.... dari hati sekeras kerikil....todiaaaaa....
da mula jadi hati selembut tisu...bukan kulit selembut bayi ye...
makin kuat nangis....aku pelik...perlu ke nangis untuk benda yang kecik...
tapi bukan aku yang nk kuarkan air mata tu... siyes...kadang2 sebab benda yang amat lah sgt kecik pun
aku da boleh menitiskan air mata.... tolonglah.....be strong pliz....
nak kata putus cinta..tak juga.. cuma kesibukan beliau buat hati aku gundah...
bukannya takde masa langsung pun untuk aku...cuma....kurang je....

membe aku cakap...." kena cepat2 kawen kalu camtu...mintak tukar,..dok depan mata dia....
kalau tak dapat kol ke msj..kurang2 ko tau dia watpe..ko yg jaga dia...taklah risau dohplohpat jam"

kalau boleh kawen pakai daun kering je.... memang sekarang gk aku suh mak aku masuk minang......
eh lupa.....suh skrang gak mak dia msuk minang...........

aku ingat aku sorang je yang kuat nanges n majuk....rupanya intanurulfateha ni pun sama je.....haha...
kita serupaaaaa..............tapi tak sama size....ngeee~

~

6 comments:

K.A.T.H.Y said...

masa hang nangis tu 2,3 hari lagik mesti hang kibaq bendera jepun, betoi dak?
emosi tak stabil ja tu...
hehe~

beYLa said...

sabar ea kak... :)

Aida Lela said...

jangan cedey2 :)

Pocket said...

si wanitanya nak je kawin cepat cepat kerana runtunan hati,
si lelaki nak jer kawin lambat lambat kerana runtunan ekonomi,
tak senang beb!

unless kalau sanggup ditalipon oleh abang citibank tetiap ujung bulan kater... 'cik, besok due date bayaran untuk pinjaman anda yer'
.....selama 9 tahun!!

sabar, enjoy, n ignore ok.
ignore jer perasaan sedih tu,
enjoy your bujang life while u can.

D'lla said...

hik3..besa la tu..all i can say..sabo ja la..xkemana tuh.. :)

Mr.Clive said...

"harap harap entri kali ni menjadi..
da tak tau brapa kali dalam bulan ni aku klik button new post...
pastu aku klik pangkah selepas 5 minit...
nak kata mati akal..idea bersepah...cuma macam bese mood tade mari.."

haha sangat typical.ada problem mcm u ni gak! foreverlahhh! high 5! XD

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!