nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 16, 2011

Doktor Cinta

cewah....cewah....impian nak jadi doktor tak kesampaian...
jadi doktor cinta pun cukup la kan...
sudah....jangan nak mengada ngada...jadi cikgu suda...
dok diam diam....
kang hancur rumah tangga orang kalau aku yang jadi doktor cinta...

tak payah nak berdoktor sangat la.... impian dan cita2 takda kena mengena dengan entri kali ni...

**** 
setelah sekian lama aku menjauhkan diri dari sebarang unsur bacaan yang tidak berapa nak berfaedah... contoh kecil~ majalah ujang...contoh besar ~novel... sebab keja yang menimbun mewujudkan rasa penat terlampau.... jadi mengantuk terlampau...jadi takda masa mau baca novel....ish...berapa banyak jadi da....
novel yang terbaru aku baca setakat ni...

DOKTOR CINTA
penulis - dyadila..


serius menarik tertarik ganda seratus lapanploh...
novel ni sangat3 best.....
ayat yang santai n sempoi..
tapi jalan cerita tetap mantop
rasa macam baca blog je ok...
takde la bersasteramera bagai....

aku memang tabik springgggg kat penulis...
tahniah kerana barjaya membuat saya teruja begini...
rasa nak baca sekali lagi...
gila! macam takda keja lain nak buat!

****** 

novel kedua plak...

9 nyawa..
penulisnya..sapa lagi kan...kalau bukan abang RAM...
haaa.... Ramlee Awang Murshid...


best jugak walaupun nampak agak fantasi...
dan macam citer filem diadaptasi ke dalam bentuk novel..
eh....gtu pulak....
tapi masih membuatkan kita berfikir...

*****

aku memang tak suka wat review...
tapi tetap nak gitau citer2 ni best..
tata!
salam

~

6 comments:

FarhanaDr said...

Mood nak baca novel ku dah datang balik ni. Hehe. Dah abes satu novel, nanti nak cari lagi. Doktor Cinta? Sangat sesuwei laa kan.. Ngeeee. ;)

nuhan said...

hoho mcm best jek dr cinta tu..musti wajib p beli neh! hihik

zida said...

serius ke best? nak beli laa

beautiful_rose said...

aku ada 3buah novel yang sudah terperap lama tak baca2 lagi.palstik pembalut pun masih belum buka.bz y amatlah.

MiSs TOrA said...

nk pinjam dokter cinta hehe

Bad fiqah said...

nk pnjam nvl cikgu..hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!