nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 6, 2011

Banyaknya wishlist ni~!

Petang semalam pegi majlis nikah membe
Sebab suka sangat snap picta
maka jadilah aku seorang potograper cabuk tak bertauliah
bertemankan sebijik Nikon Coolpix L18 aku snap sesuka suki mana gambar yang aku berkenan..
hmmmm....
rasa macam nak pegi angkut sekaran je sebijik Canon EOS 1000D ..
angkut yang cikai cikai suda la kan...nak yang mahal tak berdaya lagi buat masa ni
encet aku yang buta tu pun belum berganti...oh donia!
banyak lagi senarai menanti ni....adoiii...
kalau asek nak ikut wishlist aku tu.... tahun depan pun tak bleh kawen lagi...

ermm...meh kita layan sket hasil keja tak berapa nak seni daripada aku yang tak reti ape...
















~

7 comments:

PinQib said...

canon n nikon mana besh??
heheh


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.

ch!natsu said...

he cantik jer beb..
nice2.. =)

MiSs TOrA said...

pasni blh la jd phtographer tora nuh =) cnatik la pengatin pompuan tu..=)uitt tora x da ker..kt bwh kot ada promosi kt bwh le smpi esok =)

syed hafiz al-attas said...

chantek2.....jom kita pakat sebat dslr satu......muuahahaaha..abe aka apiz banyak gak wishlist..nak tertunai tu mcm susah sangat jer,,,,,,,,,apapun try hard to get

pu3mas89 said...

cik pepel.. cantik seeyyy.. nnti kalau mas kawen blh la free kan kan kan? sambil kenit kenit mata kat cik pepel..

AZLIN said...

igtkan pengantin tu cik mira..hoho..

beautiful_rose said...

wahh......cantiknye gambar.
cikgu mira pandai snap pic eh =)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!