nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 20, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


Assalamualaikum. Da lama kot aku tak buat kontez kontez la bagai ni kan..aku tak ingat aku blogwalking masa bila...terjumpa la pulak satu kontez ni..terus aku save link dia..dia itu adalah cik siti manis...
ada sesetengah orang memang tak suka bergambo..tapi aku ni memang masuk kategori gila lensa..fotogedik yu....memang pantang tengok member nak snap..haruslah nak menyelitkan diri yang tak berapa nak kecik ni..itu maknanya..aku adalah seorang yang perasancantikbajetcuntapitaksedardiribolehpecahlenskamera... kalau boleh sume kontez yang ada poto2 ni aku nk join..sebab sangat banyak koleksi gambar dalam hardisk aku..ape kes peram wat pekasam je kan..haha..

oke..walopon penganjur tak suh explen kenapakah aku sangatterujapetalakelapan untuk join kontez ni..aku tetap nak gitau jugak..ok..korang nampak tak kontez ape ni? 



my bff oke...aku sangat sayang kengkawan aku..persahabatan kitorang memang bermakna sangat bagi aku..
maka dengan itu..aku mengambil keputusan untuk menerima pinangan beliau...dush! eh..amek keputusan untuk join kontez ni.. menang kalah belakang kira la kan.....

panjang suda intro...mari pulang ke pangkal jalan ye anak anak...

as usual..wah...speaking lonndonn gitu..
haruslah ada syaratnye kan..meh kita tengok syarat2nya

***
mula2..tepek banner..



then..tepek gambo yang menjadi taruhan..cewaaahh...ape taruhtaruh ni...


meh aku stori de mori sket pasal kitorang..

kami memang dah kawan sejak lam perut mak lagi...oke...itu tipu...kami kawan sejak form 1.. nak kata kami sekelas tu..taklah..tapi sebab takdir menemukan kami..aha..over la tu..kami sama2 join krs..tapi aku je gilakuasa...haha..seingat aku la...masa tu tahun 1999.. dan sekarang da tahun 2010 yang tak baper hari lagi nak masuk 2011.. maksudnya da hampir 12 tahun persahabatan kitorang..sayangnya takleh la nak dipaparkan kat sini gambar zaman skola..almaklumlah..masa tu kan agak zaman gelap sket...so gambar tak mampu la nak dipertontonkn pada umum...makanya..aku tepek lah gambar terkini..gambar setelah 12 tahun persahabatan kitorang....

kenapa aku kata dorang ni mybff? erm..macam yang aku cakap la.. da 12 tahun frenship kitorang.. sama2 kongsi crita..sama2 gelak..sama2 nangis..sama2 tido..ok..bukan..sama2 pegi tusen..sama2 usha mamat hemsen...sama2 ponteng kelas...haha..sshhh...jangan gitau student aku....
skang ni...memangla terbatas sket...masing masing da keje.. tapi stiap kali cuti..sapa yang ada kat aloq staq memang kitorang roger ..pastu hang out sesame.. dan satu lagi acara wajib kitorang adalah konvoi raya... hari raya kedua..memang takde sape leh kaco..memang time kitorang beraya... sape yang eskep...memang setahun la jadi bahan kitorang...memang tak selamat punye.....

ahh..kalau crita pasal frenship kitorang.. memang sampai tahun depan pun tak abes..sebab crita kami adalah forever... semalam..hari ni..esok..dan selamanya...insyaAllah,,


~akusayangfrenshipkitorang~

sekian...tamatlah kesah 1001 siang...

~

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best dear

foto kamu sgt frendly (:

Siti Noraisyah said...

Thanks for joining dear.. ^^
Gud Luck k!

FarhanaFabulous said...

gud luck okeh..

bidadarihijau said...

good luckk..gambar cantikkk

Sepatu Hijau said...

salam...


comel n dekat dihati :)

ashie023 said...

gud luck to u..hehe

HonEyBuNNy said...

gd luck.....;-)

zey said...

best of luck dear~ =)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!