nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 20, 2010

Contest Aku dan Generasiku

Salam...


Selamat malam ye murid murid... Malam ni cikgu rasa macam nak join kontez lagi... ape kes cikgu ni join kontez hari hari... haa... sebabnya.. hari ni cikgu jumpe contest untuk cikgu cikgi je... cikgu kan suke tepek gambar dia mrata rata.....orang lawa memang macam ni...asek nak tayang muka diiiiia aje..... *neenoneeeno..ambulance cepatla sket!! ngeee...* cikgu bukannya ape..cikgu nak glemerkan korang... cikgu takpe..memang da glemer... *adeh...geli pankreas.......* ape la cikgu ni pokpek banyak sangat kan.... hehe...nak wat cemana...memang da kejenye bcakap... meh meh...ikut cikgu tengok contest ni..

ok ye  murid2..penganjur kontez ni adalah cikgu ieqa...sebut betul betul ye...cikgu ieqa... haaa...pandai pun murid2 ni...*tengok la sape cikgunye* ngeeee~~

syarat2 kontez g baca seniri ye kat blog cikgu ieqa...takkan sume cikgu nak wat... murid murid generasi pewaris negara... kenala kretip lagi inovatip...ok..takde kaitan di situ..sila abaikan.. eh..eh...sape cakap takde..part generasi tu tepat sekali... haa.. tajuk seperti tertera diatas ye murid...
Contest Aku dan Generasiku

 
mula mula...amek gam..tepek banner kontez ye..


oke..pastu ikut blog cikgu ieqa..
lepas tu..ape ye murid murid..haa...sape jawab three...cikgu baling ngan duster...takot tak takot tak...*weng~
dah..pastu tepek gambar cikgu dan murid murid... jangan la sedey2 kalau takde dalam gambar..len kali kita amek gambar bebanyak ye...ish.. dah..dah..kering dah gam tu...tepek cepat..



haaaaa...cantik kan cikgu? *ayat mintak lempang bertubitubi...


gambar ni masa praktikal kat SMK Seri Perhentian kat Pontian,Johor..
tahun 2008 rasanya.. over kan cikgu...murid murid posing lite2 je....cikgu plak lebey2...
 oh..lupa nak mengkabarkan ke seluruh alam.. cikgu ni lulusan University of Tarantula di kerajaan langit ....halamak...takkan ayah pin canselornye...alaa...cikgu tipu je.. cikgu dulu blajo kat UTM Skudai je haa....pemegang Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)..yang ni betol...janji tak tipu....caye la caye la....pang! enuff... gedik oke..

ish..rasa macam tak cukup la satu gambar..
nak tepek satu lagi lah..boley kan cikgu ieqa..hee~


gambar ni plak masa cikgu da btol2 mengajar kat SMK Kedawang, Langkawi...
cikgu ni cikgu kadet polis ye murid murid... kalau jumpa kena tabik tau... nak yang springgg gitu..hoho..
mengarut suda cikgu ni.. cikgu lapar ar,,nak g makan..nanti cikgu kurus da tak comel..haha..bai!!!

Salam


~

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best

nice photo
(:

mamai said...

apa hadiah yang menarik nie

Mr.Clive said...

hi cikgu!

IMANSHAH said...

smg berjaya awak

chegu abbas said...

wah wah....^__^...good luck
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-generasiku.html

SYAFIQAH / S said...

good luck!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!