nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 3, 2010

Ada perkara lebih baik ditinggalkan daripada ditunggu


Salam

lagi beberapa jam ai dapat kol free yu!
jangan jeles meles k...hik hik...
seminggu lagi tauuuuu....
ecehhhhhh....kecoh macam la ai sorang yang dapat kan...

hari ni ai pegi tengok rapunzel
sorang sorang yu...tacin ai~
kenapa ai tengok sorang sorang je?
eh...tak sabar la yu ni....ai baru nak stori..
sob sob.....sreeehhhhh.....
buang bendalir dalam idung dulu....hee~

sepatotnya ai tengok muvi tu kol 3...
tapi sebab adeq yang lembab cap kura kura tu
kitorang sampai lagi 15minit kul 3
ai da agak...memang akan sold out punyelah..
sebab kat kedah..arini adalah cuti

masa line up tu...ai dok tengok je kat screen yang display kat atas kaunter tiket
alamak
rapunzel kul 3 sedang

SELLING FAST

sekali ai tengok mamat depan ai borong tiket segenggam
oh...da agak mesti abes nih
sekali memang betol...ai terkuciwa seketika...
oh..rasa macam nak balik uma mak je
eh..memang la..tu je uma yang ada pun....

erm..so ai decide maw tgk kul 5
ai malas la nak balik uma...window sopping pun oke je kan
lagipun dapat bonus kan... beli belah pun bolehhh ape
tiba tiba adeq ai yang lembab tu nak balik...
demmm..ai malas la nak bersesak walopon uma ai 10 minit je dari mall

masuk je asar ai suh adeq p solat cepat
bleh lak kan dia golek golek dulu tengok tibi
ai dah bara neh..
nanti lambat lagi mesti pasal dia
da la duk tempat dalam sekali..nak mintak laluan kat orang...
oh...ai ni pemalu..oh...tolonglah percaya...pelizzzzz....haha..pang!

jam da kul 4.40..
adeq tak siap2 lagi
kul4.45 ai ngamuk la..
kul 5 stori start...nak cari parking lagi...hishhh....hangen satu badan tul la...
dia bengang sebab ai marah dia
dia cakap pegi lah sorang...malas ahh nak pegi
cis...ko memang la tak kesah pegi ke tak
yang kuar duit beli tiket...duit minyak sume tu aiiiiiii oke...



ai pun bengang sangat..
ai start keta...blah je...
lantak ar...
ai kan ati batu...
hahaha...ati batu??
yu oll tatau ai punya ati tisu..
sepanjang jalan ai nanges
ai bengang gila ngan perangai dia
umo da 18 tapi acting cam kanak kanak ribena,.

untuk perangai cam dia ni
lebih patut tinggal je drpd ai tunggu..
padan muka tu!


sori..tengah pms kot..
asek berangin je...

harap harap esok tak berangin
bezday gal kena baik baik ajeee..
heee~

p/s : rapunzel memang best.

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hehh
sabar
jangan marah2
:)

HonEyBuNNy said...

nak wish awal2 leh x>>happy birthday cikgu...hehhehe..malam ne gayot sakan la yer..hiihi

FarhanaDr said...

hak hak.. kene tinggai kaa?? cian plak.. hehe.. cool besday gurl.. cool.. heee.. :)

ada sejam lagi ni.. jap lagi ai mai balik laa wish kat uolls eh.. lalala.. tata.. :p

Cahaya Kehidupan said...

owh,samalah dgn saya tadi,ada gak entry bengang,hehe..takpe2..esok kan besday,kena happy2..hehe

FarhanaDr said...

Oh.. Okey.. Kul 12 dah kot skang.. Keh keh keh.. Selamat hari lahir yang ke 7.. Lalala.. Moga maintain muda, vogue dan comel-comel selalu ye cikgu.. Heehee.. Bahagia bersama insan tersayang, di dunia dan akhirat.. :)

akudandia said...

hepi bufday..
hepi bufday to u..
hehehhehehhe

mamai said...

memang patut kena tinggal tu...

anyss said...

Salam,
Selamat hari lahir, moga panjang umur, murah rezeki, dan diberkati seluruh kehidupan...bulan depan saya pula ya ;)


Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

Eka Yucika said...

Alololo...ciannya...btw, adik2 besenya mmg perangai mcm tu(i pon camtu:P)..tp sbg kakak mmg kna sabar BYK2..haha..

oh!

Happy birthday to you ♪♫♪♫
Happy birthday to you ♪♫♪♫
Happy birthday ♪♫♪♫
Happy birthday ♪♫♪♫
Happy birthday to you ♪♫♪♫

Moga panjang umur murah rezeki:)

MiSs TOrA said...

hehee ni angin kus3 mai la tu tu yg hangen smcam tu..rugi 1 tiket drop amek tora x pa blh join mira kah3..=) waaa enjoy sakan la dpt bonus =) jeles3

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!