nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

505... apa ada pada angka?

 Salam

kalu udah namenye cikgu matematik.. nak jugak la kan sebut hal angka berangka ke..
hah.. bila sebut pasal 505 nih.. korang ingat tak citer kem 505,.. seingat aku la..masa zaman aku kanak kanak ribena nak menginjak remaja dulu.. gile pemes citer citer yang bernombot nombot ni...
mula mula start ngan citer siam kot... citer 303... sereeeemm katanya..aku tatau..aku tak tengok yang tu..
pastu  blok 404.. masa tu zaman awal awal beli vcd player..jakun kot...
tau ke citer ni? alaaa...yang zamarul hisham berlakon masa zaman dia muda remaja tu.. ada raja azri..nurul iman..nabila huda...er...da tak ingat da... haa...citer ni masa tengok dulu sseeerremmm la jugak.. budak lagi wei time tu.. tipu la kalu tak takot..pas sorang..sorang..kena bunuh.. budak budak naif lagi masa tu.. nak bunuh nyamuk pun kesian..inikan pulak citer bunuh orang.. ending citer tu..takde sorang pun yang idup.... hamek ko...sume pun kiok...

abes citer blok 404... kuar plak satu lagi citer.. kem 505... haa..kisah ni jadi masa dorang g camping pada 5hb mei....... pelakon masih yang sama..tapi aku lagi suke 404 la jugak... dalam kem 505 ni...kalu tak silap aku la..kalu silap sila maafkan..hee.. si zamarul hisham ni memegang watak si gila... mentel yu..
errrmm.....tetibe baru perasan...asek sebut zamarul je.... marah anak pakcik rafar nanti..ngee~~

dan tetibe baru perasan lagi .. dah jauh tersesat jalan sampai terlupa jalan pulang..
yang sebenarnya..aku terrrrrnampak... angka polower aku yang terkini adalah 505..
aahhh..sudah ku bilang.... apa ada pada angka... 505? hebat hebat....boleh kembangkan hidung sekarang... ok...lupa lagi..hidung da memang kembang... nanti 5 ekor gajah boleh masuk...
macam ramai je kan bunyinye...505..wow..macam pemes la jugak.. setengah ribu tuuuu...
eleh...polower je ramai... yang jenguk blog ni.. kalau tak 5 orang.. 0 orang... kalau tak 0 orang... 5 orang..
haaa...terima kasih la yer pada yang mensudikan diri itu melewati blog tidak semenggah lagi tak sedar diri ini..

ni cikgu maw tanya
apa tujuan korang polo ek?
supaya org polo korang balik?
ok takpe..tak salah..sape tak suke orang datang uma kita...
tetamu kan membawa rejeki...
tapi bila da namanya polo kan...
ape la salahnya..sekali sekala..dua kali dua kala...
jenguk jenguk la jugak... ye la.. beratus blog korang polo..mana larat nak usha tiap tiap hari
nak nak pulak yang jenis takde citer pun nak hapdet gak
tepek gambar pun jadilah..asalkan hapdet
ok..tetibe terasa menusuk ke dada..tepat..haha..

takde la..aku bukan ape... kecewa bila tengok pelawat yang datang blog.. pengkomen pada setiap entri..
bilangan pengunjung ..eleh....ciputtt....kalau tengok polower.....
wah..ramai..da macam wat knuri....kan ke menimbulkan kekecewaan macam tu..
padahal masa nak polo kan...

"best la blog ni..ai polo k...."
"wah..menarik...kite folo awak"
"sonok la baca entri kat sini... esok nak dtg lagilah.. shaye dah polo"

paling aku tak suke

"sy da folo awak..nanti folo kita balik k"

aku tak suke
diulang
aku tak suke

aku tak kesah...polower ada 6 7 orang pun takpe....asalkan dorang menjadi polower dalam ertikata sebenar..
tak jenguk sekali seminggu pun...jenguk sebulan sekali pun takpe..kata polower kan..

bukannya nama je polower..lepas blah dr blog..tu la kali pertama dan terakhir dia jenguk blog kite...


aahhh..da lama tak membebel kot ni
gian plak rasa..haha..
4 hari lagi...haha...siap la korang wahai pelajar pelajar

~

12 comments:

faRa_diLa said...

kan? bosan betul ngan blogger jenis mcm tu. huhu.

Mr.Clive said...

blog org pemes ni...hehe

Azuan said...

dua-dua citer aku dah tengok..akak aku fans zamarul hisyam tu hahaa...

D'lla said...

hik3..sama la eden..eden jenguk jer banyak..bila menarik baru rs polo..
komen..kenkdg malas guna cbox..ak rindu malaya..so ak jenguk hg..ada info alor setar?hik3

beautiful_rose said...

hahhaha diorg segan nak komen kot...ke cikgu garang sangat sampai dorg rasa gerun nak tegur =p







aku folow blog ko,walaupun tak komen,aku still baca dan blogwalking gak.macam y ko cakap kat atas tu tak suka org folow kita pastu minta kita folow dia balik.erk,perlu minta pembalasan ke?

aku just folow blog y aku rasa nak folow jerk.kira blog tu aku masuk selalu walaupun tak komen.byk blog y aku dah unfolow sebelm nieh.sebab tak terikut kadang2 mmg aku tak jenguk langsung.skang aku cuba nak remove lagi,tapi tak boleh.tak tahu apa pronlem kat blog aku nieh.byk kali try remove tapi still tak boleh gak.ko ada cara?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak pernah tgk pilem siam 303 tu..memang seram....citer budak skolah lelaki kan...putera aper ntah mati kena tembak....hehee...

ooo0o0 ni citer polo mempolo la eh..kekekke

told la hejauw said...

HAHAHA..DALAM CITA KEM 505 ADA JAMBAN 606..FUHHH..AKU INGT WEHHH

intanurulfateha said...

ai polo yuu ek :P :P

Amni said...

betul... tak suka orang cakap, i follow u, u follow ia balik yer... hahaha.. apalah ertinya follower ramai, tapi komen ciput kan?

tapi setuju jugak ngan rose.. kalau dah follow tu, memang akan follow btul.. kalau tak sempat komen punn, akan baca gak entri orang yang aku dah follow...

Nani Othman said...

hoo saya memang panas dgn trend aku folow ko, ko folow aku balik. serius.

nak follow, follow. tak nak sudah. takde sape paksa pon. mase bila pulak le yg blogger ni jadi facebook, asyik lawan add blog utk difollow?

anyway, nice blog. XD

MiSs TOrA said...

uitt cik mira da membebel da kah3..tora pn suka la cm cara memaksa lak klo die x gtau pn dia folo tora..tora pegi jgk ler blog die n msti folo blik ni klo siap pesan tu nk pegi blog die pn asa malas kekekeke..uitt blok 404 tu best serammm kn =)

~LP Lum~ said...

salam miera~


wah........ terasa ai tau... dah ar ai nie jarang2 jengah teratak kamu nie... (gediknya) =)


hehehe.. kedg ada masa akak jengah2 gak.. xde msa xdpt ar nak jengah kan?? ^.^

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!