nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

2 batang 4 ringgit kak...eh!?


Salam

hai sume
maaf semalam da ketidoran
tak sempat nek mensinggah di blog anda anda

alamak
da kul 6 pagi
pakaian untuk g kerja belum bergosok
uhuk~
kepenatan betul semalam

tapi takpe
kepenatan pun berbaloi baloi
sebab dapat tengok abang abang hensem
hahaha

hoi..hoi..
puasa
jaga mata tu
lalala~~

semalam aku pegi wat medical check up untuk
perlantikan jawatan
disambut di kaunter oleh pegawai kat klinik kerajaan tu
manis senyumannye...auwwww...

suda siap hal di kaunter
aku diminta masuk ke bilik 4 untuk urusan dengan pegawai perubatan
hah! lagi hensem kot yang ni
gila gedik kamu amira
hahaha


mata rasa nak terkenyit kenyit je
PANG!!!
adeh..tersedar diri...hik!

pegi ke bahagian x ray
di sambut lagi seorang petugas yang kacakz
tapi sedikit tak best
sebab dia cam kurang kemesraan
masam jek muke

kemaluan....
eh..malu daku bila petugas tersebut kata begini
"adik penah dtg xray kan?.. ok..msuk dalam bilik tu..tlg tanggalkan pakaian..baju dalam and rantai sume ye"
 ish...kenapa la petugas lelaki yang jaga
nasib baik tudung aku tade batu-batu
plain jek
klu dengan tak,dgn tudung sekali kena tanggalkan
haish!


cukuplah crita di klinik

***
semalam
 lepas g baiki plat kereta aku yang kehancuran tu
aku membawa diri ke bazar ramadhan di Kuah, Langkawi..
jalan punye jalan punye jalan tataw nak makan ape
hukhuk..

aku ngan sorang kawan jalan di laluan tengah bazar
tetiba sorang mamat yang jual air yang sememangnye bercakap tak berenti tu kata

"kak..singgah kak!
2 batang 4 ringgit kak!

eh..apa yang aku jual nih?"

tetiba..membe mamat tu sound
"bodo hang ni!"

hahahahaha
pastu dua dua gelak menyetan



????????????
bengong!

korang paham apa yang dorang cuba sampaikan tak??

10 comments:

Zolraya said...

bilik xray best... dulu pun tertengok free org lain punya... besar gitu..

saya pun nak jual jugak la... tapi ada sebatang jer.. boleh.. RM3.50 diskaun... hehehe.. nanti bebila saya sampai la langkawi hantar barang tu.. ;-p

beautiful_rose said...

tu la pasl tingat masa aku nak wt x-ray dulu...sikit punya segan oh.dah la baju x-ray tu putih bertali je.nak jalan ke mesin tu,aku dok tutup2 je kat tang depan tumalu gila...=p

Cik_daya said...

pernah g xray masa wat medical check up...
segan giler bila dorang suruh pakai baju dorang tu..
terasa macam tak pakai pape jew..
selamat laa yang tukang wat xray tu perempuan.. hihi
kalo laki tak mo laa wat xray tu

Cik_daya said...

2 bantang 4 inggit?? dorang jual aper tu?

Eka Yucika said...

ngeeee~~~

sejak idop ats muka bumi ni kerap sgt oh wat x ray...selalu gk dpt yg llki =.="

fazli said...

slamat mneruskan perjuangan di madarasah ramadhan..

HanisAzla said...

pernah buat xray and dpt petugas yg muka cun tapi asyik masam & x friendly... nape ekk??? penat tgk xray orang kut...

hans said...

hahahha
diorang tu mamai ker?

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

ibu WaWa said...

entahlah...

dua batang tu, bungkusan air yang mamat tu jual ke???

ashie023 said...

huh??apakah maksud mamat itu???

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!