nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 15, 2010

ini bukan swift oke...


salam
ai sume

erm... ari ni ati cam tak bape best
da lebey seminggu aku tinggalkan
da lebey seminggu aku tak melihatnya
da lebey seminggu aku teringat-ingat
baru sekejap aku bersama
tapi terpaksa berpisah
lamanya dua minggu tu

oh...oh...
aku rindu



aku rindu pada si putih ini



seminggu sebelum balik ke aloq staq
aku dapat kol kete ni da sampai
aku booking dua bulan yang lalu

baru je seminggu dapat
da cuti
bajet nak bawak balik aloq staq je
mak tak bagi
mak ckap..
sayang kete baru klu kena air masin
ermm..
poket da kering lagipun
pegi balik maw rm200....
uhh...pasrahnya aku tinggalkan si putih ni kat langkawi
ermm,... klu sekali imbas..
korang rasa ni kete ape??


ramai yang kata swift..








oh..bukan....bukan....
ini adalah Suzuki sx4 hatchback
aku tak sempat nak snap pic dari sisi
itupon sebelum g ke jeti
aku turun snap gak sementara tunggu membe bciap
buat pengubat rindu..
kah..kah..kah...
da macam bercinta lak...
ermm
bizi sungguh seminggu sbelum bercuti
sampai tak sempat nak snap pic si putih pon...
ish...ish...ish....

erm..takpelah..aku tolong search je ciap2 pic ni kat korang


p/s : erm...dua hari lagi maw balik langkawi
ati berbelah bagi
rasa maw bercuti lagi
oww..takleh2..
da miss dengan si putih...

9 comments:

cHeRyNa PiReS said...

cet..taste suzuki.taste yang sama. tiba2 rasa syahdu plak teringat yang lama.

* btw, i'm sticking to darius.

so, me swift, u sx4..
me darius, u badrul...

same category...diff name:P

mier@merr said...

kak sha

~ ahakz... suratan atau kebetulan??

Jantan Keparat said...

hahahaha!
besh2!

Irtiyah said...

Salam

Kenapa no plate tu macam tu? Nombor mana tu? -rabun kereta :P

Irtiyah said...

ops! lupa lak... tahniah! :)

mier@merr said...

plat langkawi kak :)

Irtiyah said...

wohoho siap rajin reply kat my shoutbox... awak memang baek. Cam tau2 je akak ni tertanya2.. serius.. baru tahu.. drive elok2... :)

mier@merr said...

came2 :)

tenx,,,,

Aril Lanang said...

bleh tumpang nih..:-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!