nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 16, 2010

aku nak blah gak lahhhhhh! emo*

Salam suma

wah...da pandai bagi salam
hehe
sebab hari2 pun masuk kelas bagi salam
aku tak tak brapa suka klu budak2 yang bg salam ramai2
ye la
aku yang masuk kelas dorang kan
lagipon... da la ramai2
bagi salam kat satu orang
baik aku yang bagi
kan?

erm..... tadi aku try buka balik sume blog yang ada dalam list aku
mencik la
mencik!!!
banyak oke yang aku buke
jawapannye...



siyes aku sedey
dorang2 yang xde tu
bukan org biasa
diorang alien..
ooo..ooww...
tak...tak...
tapi sungguh..
dorang lain dari yang biasa
aku hepi dengan dorang
aku best baca celoteh dorang
tapi...
sume da close

aku suke dgr cik cumey carut2..
siyes mmg aku gelak gila kentang
entri sume buat pecah perut
tengah sedey pun aku leh gelak
air mata menitik bagaikan sungai yang mengalir deras..
tapi ade gak dia wat aku gelak
mencik la i ngn u noks...

erm... siv pon xde
da takleh baca stori mori sengal dia lagi
da takleh nak lawan2 gado kt chatbox tengah2 malam
uhu ;(


tadi pn baru gak terpasan
boneka pon tade
uwaaaaaaaaaaa
patotla lame tak hapdet
apsal sume close neh..
aku sedey ok
korang tak kesian kat aku ke?


nasib baik hejauw ada lagi
tu pon suka sangat membuta lama2 dalam jamban
katak lompat masuk lam jamban tu baru taw..


si jenjinjon pon suda agak lama tidak mengaktifkan diri
da jarang2 dengar dia korek idong...

eh..ah fatt...
dia pon senyap je
sume da kering idea ke wei?
aku pon kering gak
tapi dengan harapan dpt jumpe korang lagi...aku stay gak...

razman pon sama
lu sejak ada azza memang asek dating2 je ek?
huh.. xpe2 kita jumpa dekat simpang raub!!


sememangnya ramai new bloggers
tapi tetap tak sama cam korang
korang da best bagi aku..
apesal pas gathering je sume cam makin sepi??


ala...
tacin la pulak
taip entri sorang2 pon nak tacin...
cane neh?

hhuhu...
nasib la ada kak sha
ada sis LP Lum
ada cikian
ada intan
ada siggplus
ada sis gebu
ada lumut
ada sarah
ada kRina
ada makcik giggle
ada lolly

yang buat aku rasa dunia blog aku masih berseri2
tapi da kurang bersinar2...

p/s : korangggggggg....... rindu.... sekian~

4 comments:

~LP Lum~ said...

salam miera~

alalalala... jgn ar nagis2... kang bnjir lak umah tu kang... :p
hehehe.. alah dik, mgkin dorg ada komitmen len tak sempat nak update blog.. atau mgkin gak dorg ada sebab ngape dorg closed blog dorg...

ashie023 said...

auww..sabo sabo..jangan sedih2..
biasalah skrg ni semua bz..kekdg busy, kekdg tidak..tu ler jadik cam terabai..and one reason for sure..i think mereka beralih ke fesbuk..

eh tapi nape dorang tutup blog dorang????

lieya orange M.I. said...

lieya paling rindu dengan siv...gila2 dia lawak kut...huhuu

HonEyBuNNy said...

ala...mana ye diorg pergi..ngeh3...yala..skrg ne ramai blogger baru...bdk2 pn dah ada blog..;-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!