nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 6, 2010

Coffee-mate ~ nota cinta dan resepi dadih...

~Cinta itu sentiasa ada cuma kita kena menyemarakkannya~

mood aku membaca novel hilang tiba2..
lalu aku pun menyambung melayari internet
cewahhh..ayat nak wat karangan pmr
aku terjumpa cite
Coffee-mate ~nota cinta
so aku pun layan la kejap






*********

da setel layan citer ni
aku tingat kat uma ni ade lg sepeket coffee mate yg blum dbuka
dah lama pulak rasanya aku tak wat dadih
erm... korang tau tak
cane nak wat dadih gne krimer coffee mate?


6 comments:

hans said...

ekau masuk tak peraduan nih?

p/s : Review Lagenda Budak Setan Di Blog Saya

mier@merr said...

suda baca td lg di blog kamu:)

~LP Lum~ said...

miera : thanx ya... akak dah cilok dah resepi tu... :p

mier@merr said...

~LP Lum~

~okie dokie...bereh

cHeRyNa PiReS said...

boleh la kak sha namakan dadih kak sha: DADIH KAMU JANGAN NAKAL

ok tak?

Othman Juliana said...

baru tgk coffee mate-nota cinta ni. x sabo nak nunggu sambungannya plak~ oho!

*jiwang juga aku ni~ ngeh3x*

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!