nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 11, 2010

tah pape!

notadikepala : kepala sakit!!!!!


minggu kedua bergelar guru
nama baru untuk cikgu amira adalah cikgu comey2.. hehe
jangan muntah pliz
ini adalah kenyataan
haha
mana dtg lak aih nama cenggitu
stori pliz

pada suatu hari yang panas lagi terik
matahari memancar dengan indahnya
cikgu amira melangkah masuk ke kelas 1 bestari dengan penuh bersemangat
haha... poyo je citer..
da abes sesi bg salam n baca doa sume
aku pon memulakn bicara dengan memperkenalkan diri yang sememangnya glemer ini
nyampah nyah!!
auww

"nama sy cikgu nurul amira...
panggil cikgu cantik pn takpe...haha,oke... gurau je
ingat taw....
nama apa klas???!!"
"CIKGU AMIRA!!!!!!!!"
haha...bergemalah nama aku di sekolah ni....
"oke....bagus.... nanti kalau p antaq buku kat bilik guru... kalau cikgu lain tanya cari meja sapa... jangan la pulak kata nak cari 'cikgu baru yang comey tu...yang pakai baju itam masa ari kamis'......hah sudoh..mana la cikgu lain nak tau..cuba kata kata cikgu amira yang comey2 tu....hahahaha"
"panjang sangat la cikgu... panggil cikgu comey2 je la" kata seorang murid..haha
start dari ari tu
time bagi salam je
dorang sebut camni
"ASSALAMUALAIKUM CIKGU COMEY2!!"
hahaha....ngade taw!! malu ai...
jangan tercabar ye cik cumey cayang



erm... nak tengok cikgu ni comey ke tak comey... silalah jangan buat homework yang da diberi
haha
buat homework tengah panas kat koridor skola la jawabnye
memang konpem ar nyumpah seranah aku
terus jadi tak comey
ekeke
sila tinggal buku dirumah juga
kalau rasa nak jadi pak guard di depan pintu kelas
agak2 comey lagi tak cikgu ni?? tak la jawabnye kan,,..hehe

"cikgu.. buku tertinggal kat umah"
"hmm...camne bleh tertinggal?"
"terlupa cikgu.."
"mujoqla la teloq tu melekat...kalau da lupa gak kot....."
auuww...laser taw cigu ni......

hahahaha
ai tak lusyah2 kan?

notaditumit : latihan sukan bermula esok
tiada rumah sukan berwarna ungu..huhu..



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator



9 comments:

sharamli said...

0rg c0mey mn ad garang la cekgu..
ap la...ha3

.:puRpLE butTerFLy:. said...

hahaha..
takowt owh ngn cegu shomey2..
ekeke~
fuhhh,,
trsentap ayt x bwk buku tuh..
hahahaha~

Pocket said...

waaahhh!! cikgu comey,
kalau pocket jadi student,
besok jugak pocket akan tak bawak
buku latihan:)
alasan...
so that i'll be dimarahi cikgu comey:D
yeaaaa!!

cikgu cikgu, vasco da gama nyer tarikh lahir bila cikgu?
(Nampak cam budak baik tak tanya soalan intelektual cam nih?)

fiD said...

teringat dulu time kola, ade cikgu comey, muke mcm siti tp versi comey,memang comey la..

mybe camtue kot d mate diorang pasal ckgu mera, nie, hehehe

Kapten Luffy said...

cikgu cumey2 yg lushah! pengaruh blog ni

haha

zaradgreat said...

hahahahaha
cikgu!
saya silap bawak buku!
saya lupa bawak buku hari sabtu punya(komik).
saya bawak buku hari rabu punye..

tak kena jadik jaga kan?

ahaks.

told la hejauw said...

hahhaha...tingt mbr ak masek soklah dulu....bulu xbwk..pura2 ceik lam beg...deir bwk kuar buku laen..skali kantoi..bwk kuar buku petak2...time tuh BM...kene la ngan cgu ak hahhahaha

aidaNadia said...

alololo comey nye ckgu..
tiutnye anak murid..
alahai~!!

Dak Wan said...

Cekgu garang! Larik! Larik! Hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!