nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 8, 2010

jumaat adalah cuti!

ari ini ari jumaat
ari ini aku cuti
ari ini aku ada kat uma
uma aku kat aloq staq
hahaha
da seminggu lebey aku kat langkawi
jeles tak?
jeles tak?
hoi...korang ingat aku g bercuti ke?
aku g keje la!!
dengan redha lagi pasrah
kebizian telah menjadikan aku seorang yang penat
balik keje buat keje lagi
huhu
da lapan hari aku kat langkawi..
aku tak sempat lg nak g jumpa pasir2 kat pantai cenang tu
10 minit je kan dari uma?
tak sempat?
haha.... bizi tak aku?
bangkai la bizi...
kol 10 aku da xleh nak wat pape
aku makan nampak tilam
aku tengok tv pon aku nampak tilam
aku cakap tepon pon nampak tilam
aku nak tulis blog pun aku nampak tilam
kritikal kan aku?
hahaha
jadi.. satu je yang boleh ilangkan meroyan aku kat tilam tu
TIDOOOOOOOO TIME!!
zzzzZZZzzz
oke,...meroyan aku da lega bila jam da tunjuk kul6 pagi...
hehe

aku tulis blog ke tulis diari mingguan ni?
aku da kemaruk nak berblog
rasa macam da 45 tahun tak berblog
over giler
ekekeke
malam ni aku nak g usha blog korang sampai lebam
bleh tak?
haha
pedulik ape korang bagi ke tak
aku nak g gak
k la...
malam ni aku apdet lagi
hehe
skang aku maw makan
sambal tumis telur itik!!
nyam2...

daaaaaa~

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator





12 comments:

panggiL guA siv. said...

aku tak boleh lepak cenang.
mata aku uncontrol!
;p

ashie023 said...

eh aku dah lama cuti ari jumaat..<-org GAnu

fiD said...

cian ea cikgu, penat,, xpe2,, rilek k!

~LP Lum~ said...

welcome back 2 alor star sis... :)

{lumut} said...

ko dah snagap ngan blog ni...jgn ko buat laki sudah..hehe..adiah contest ku dah post..sori lambat.

leadleedeea said...

sambal tumis telur itik? tak penah makan..setap tak? hehehhee...nak ckit?

arque said...

kakaka.jgn tak cukup tidur sudah.

zaradgreat said...

hahahahhahahaa
terlebih tido nih..

sharamli said...

cis..pemanja..baru p seminggu da balik umah..mentang2 la dkt..
eh..ja0h jgk nk naek feri

BuLaN iTu aKu said...

yey... best dok kedah.. hari jumaat cuti..
mai la sintok...


hurm.. tak penah p langkawi lagi :(

rda hot said...

Ceh, I sangat busyyyyyyy. :(

Boneka tak sakit said...

huhuhu pls pls pls kamo jgn nakal hikhikhkk aku lupa nak komen apa
sebab ko punya page hang 2kali! aku dgr lagu je laaa sambil tunggu msg yg aku type nie keluar begong la page ko nie!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!