nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

pejabat pos kaler peach lembut~



alaaaa.... sume da hapdet pasal banjir selepas kemarau 20 tahun..
kemenangan mesia tadi memang heboh serata ceruk
aku da taktaw nak citer ape nih
aku takleh tulis mende yang same pas aku baca citer same kat belog laen
coz aku ada potensi untuk tercopy balik cara orang len citer

so..daripada di cop plagiat
aku tukar la citer len ye
hahaha

hah.. ade mende nak gitau
pasni... sape yang nak pos surat or amek barang yang di pos
sila datang uma aku yer.
ekeke
mesti korang tak paham kan??
yer...aku taw..
aku nampak korang angguk kepala korang
har..har..

petang tadi..
dapat satu panggilan kat tepon uma..

pemanggil : helo..pejapat pos...
aku : erk....... (blur..)
pemanggil : sy nak tnya...semalam saya takde d umah...
balik tadi sy dapat resit untuk amek barang di pejabat pos... boleh sy taw barang sy ade tak?

aku : eh...ni bukan pejabat pos... ni rumah.... sy ingat puan dari pihak pejabat pos..
(mana la taw kot2 ade orang anta adiah lagi kat aku...hahaha)

pemanggil : eh..bukan yer..maaf...
tuuuuuuuutttttttttttt........
lar teros dia letak..
malu la tu...ekeke....


haih...bila masa la pulak uma aku jadi pejabat pos ni....
pasni ade lak yang kol gtau uma terbakar kot...
hehehe...
leh uma aku jadi uma multifunction....ekeke....

notaditumit : salam maal hijrah... semoga esok lebey baek dari hari ni..~



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator

Free Signature Generator




9 comments:

HonEyBuNNy said...

ngeh3....mmg xptot...hahha...salam maal hijrah ;-)

BuLaN iTu aKu said...

uik,....
mcam mana bleh terdail no ko??
heheheh...
ke dia nak ngorat ko?

salam maal hijrah

~LP Lum~ said...

ahaks~ btl ckp bulan 2... mgkin dia nak ngorat miera tp mntak kawn pompuan dia yg dialkan... :))

apa pun salam maal hijrah gak wat miera... :)

sharamli said...

ala..watpe 0rg tu nk malu...bukan kita tau muka p0n...

he3..

salam maal hijrah

told la hejauw said...

hak3..konfident jew..org tnya la dlu...hahha

Pocket said...

hahahah,
lawak nyer :D
tetengah kita dok blues pasal pejabat pos, ada plak yg talipon hoping us to be the pejabat pos,

mula lah conversation yg pendek jadi panjang.
dari 'wrong number!!'
ker apa yg anda taipkan:D

heheheh,

Farhana said...

Naseb pjabat pos dn bukan rumah mayat.. Ahaks.. Salam kenal wat kamu miera sayang.. Hahaha.. ;p

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam maal hijrah...semoga perubahan yang lebih baik pada masa akan datang untuk tahun ini..

mamai said...

sib baik pejabat post kalau dia kata hospital ker balai bomba ke balai polis ker lagi tak best

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!