nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

KENAPA BONEKA TAK SAKIT CALON BF TERBAIK BUAT AKU DAN MADU2 KU

~INI ADALAH CONTEST~

abaikan tajuk plizzzz
hahaha
aku terpaksaaaaa
terpaksa letak tajuk tu
enche boneka yang tak saket tapi macam saket
haha
kena letak tajuk camtu je kan?
tak payah cite nape ko calon terbaek kan???
tak kuase nokz...
ekeke


syarat 2..
"entry mesti lah di serta kan dgn lukisan tangan perserta wanita akan bentuk badan aku hahaha dgn hanya berpakain spedor!!!!"

jadi dengan wujudnya gambar kat bawah ni
korang jangan gatal2 gedikz nak labelkan
belog aku belog lusyah okes
aku cuma memenuhi syarat kontez
sib baek ko suh pakai spedo gak
klu bogel memang aku tak masuk la kontez ni
rosak belog haku
hahahaha



oke tak?
hahaha
nape huruf B?

B > BONEKA
B> BANGKAI
B > BONGOK
B > BEST!!!
ini adalah bodek...bagi aku mng plizz..hahaha



3 benda yg aku suka pasal boneka

1. ko bersemangat waja untuk majukan bisnes ko..
bangkailah...apesal aku puji ko neh???

2. ko suka merendah diri.... so..otometikli ko wat aku rasa aku tinggi..
kakaka....

3. entri bangkai ko kadang2 menceriakan hidup aku....

sesi keterpaksaan da abes pasni sesi kejujuran lak..hahaha



3 benda yg aku benci pasal boneka


1. ko klu wat entri suka makan space banyak kat otak aku
ayat cam p*r*a...susah dol nak paham!!

2. perangai cam bangkai.... memandang ramai sangat wanita smpai aku rasa tergugat...lalala~

3. ko muda dari aku...ko wat aku rasa tua!!!!! benci laaaaaaaaa!!!

ok..siap.... boley?


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator




14 comments:

Boneka tak sakit said...

tak sangka aku smrt camtu huhuhu chantek lakj tu!! ada bakat menjadi pelukis hentai! hahaha

LotsOfLove-Pearls said...

hahaha..
banyak gila perkataan 'bangkai'..

semoga berjaya..

sI tEDI said...

ekkekekke. smart!!

good luck!

mamai said...

ini apa kebendanya mier tag ker peraduan konpius pakcik

ashie023 said...

aku giler x paham pekebende ni..mamai je cam nick mamai kat atas..konpius jugak makcik ni..ape nih>??

adakah...??

ok tuan/puan/cik yg anjur pertandingan
bagi je mier menang..caiyok!!!!

LORD ZARA 札拉 said...

muahaha~

aigooo~~

BuLaN iTu aKu said...

hehehehe good luck.. ahakss.. lawak laaa contest ni

~@k1 is @utuMn!~ said...

ahahahahha!!!
penat la gelak..
ske purple!!
cantek.. cemburunye ngn belog kmu... hahahah.. gudluck ok..
sy kne pksa tp x join pon.. hahahah

beautiful_rose said...

hahahahah boneka x saket jd begitu ensem dgn lukisan tgn ko..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

{ semoga menang }

Jard The Great said...

ahahaha... lawak ar.. betul ke ini lukisan asli?

zaradgreat said...

keh keh keh
gudluck!

hans said...

aku xsangka ko berani join contest boneka tu
hahahaha

dude said...

haha best bangkai entri ni.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!