nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 18, 2009

jangan baca!!


haha...sape baca nanti kena tag jugak..ekeke...tak ..tak...
baru ni seorang junior sekolah aku telah gigih mengetag seniornya yang seorang ini..
adeyhh...aku cba mencari masa terluang untuk menyiapkannya..
hahaha...tipu..padahal da xde idea nak tulis ape.. tag adalah yang terbaek..hihikk

1. Adakah anda rasa anda hot?

haruslah~~ mahu bukti...?
meh nak citer...
tadi pagi i g ngajar tusen... merempit je la sebab cuaca agak indah...
on da way balik... ade 2 jejaka kacak switt2 kat i,...auww....i da mula perasan,....terasa sangat hot okeh...
tiba2 mamat yang bonceng tu kata.... "sayang... tongkat moto tak angkat"
jadahlahhhhh..... i hot btolllll....cane i bleh lupe lakkkkkk...adoi.... ai terasa hot wlopon cuaca mendung...cis~


2.Upload gambar kegemaran anda




3.Cerita pasal gambar?

ni salah satu je gmbar kegemaran..sebab tag ni xkata pon yang paling gemar kan... so i letak la ini je..
nape gemar... i ini patriotik oke...yaka? haha...
lihat la...tengok!!
sangat berjiwa 1 malaysia bukan!
sila contohi kami
aman damai bersatu berlaga2 bahu...ekeke



4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

5 disember 2009
celebrate besday ai
baru lagi
masih terasa2 lagi di tekak ni...
hahaha


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
pliz piliz pliz..kamu jangan nakal....
ekeke..



6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
baru lepas melayan 4 jejaka gay...kah3...
terlebey suda


7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?

sayang...auwww...
abg moto pon panggil ai gitu tadi tau..
haha




8. Tag lagi 6 orang

1.
cik cumey
2.
sarah
3. boneka
4. kawie
5. hejauw
6. razman


9. Siapakah orang No.1 pada anda?
penceria hidup i.... xde detik lagi kot yg i xgelak ngn gelagat makcik sorang nih,.
dia lg hotttt okes...ekeke


10.Kata sesuatu mengenai orang no.5
penakot katakkkk!! hahaha


11.No.3 ada hubungan dengan siapa?
ah fatt and hisham


12. Bagaimana pula orang no. 4?
kami senegeri..tapi adakah kami ada hubungan...hahaha...
ai nak ajak dia date...tapi dia ada kus2 lak...
baek ajak abg hisham je...hahaha..
~aku da kene badi dorang dah..haih..~


13. Pesanan kepada orang no.6?
ai nak g raub 25hb... sila sediakan karpet merah berserta paluan kompang dan bunga manggar...hahaha


14. apa kelebihan yang anda nampak pada orang no.2 ini?
neutral..... tidak memihak kepada sape2...erk..adakah?? haha
itu yang kita tak tau...


notaditumit : sok akan ke manjung...adesss~

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Free Glitter GraphicsFree Signature Generator

17 comments:

sharamli said...

pergh..memang malu sgt2 ...

t0ngkat m0t0 xangkat.bajet nak kena ng0rat...ha3

abe long said...

seb baek aku xdan nk bace n tibe2 blackout...

BuLaN iTu aKu said...

aku pun tak bace,,, aku bace tajuk je...
nasib baik aku tak bace.. kalau tak tentu aku pun kene ngorat ngn mamat moto ti

ashie023 said...

aku pong sama jugak ngan BulanItuAku..aku x baca pong, aku baca tajuk je..ahahah..kalu baca mesti kene tag ni...eh tak dier dah kensel dah..

aku rasa cam aku dah jawab je tag ni..sape bagi ye?mm(monolog dalaman jap)

hans said...

hahah
lawak je aku baca xangkat tongkat
haha

hisham said...

salam maal hijrah...i x bace cume nk jln2 je coz i rindu kt ..
~i xde smart tag..kalo p tol asik beratur je coz byr tunai..sekian..tk cre

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tak baceee tak baceeee.

beautiful_rose said...

peristiwe x angkat tongkat moto selalu tjadi pd aku.malu gile bile di tego......huhuhuuhuh

Farhana said...

Pergghhhh.. Dah bace.. Hehe.. Ouh.. Ade yg panggil SAYANG laa.. Ahaks.. ;p

Oh yep.. Happy besday yg belated ek.. Sweet 17 ek? Heee..;)

GhOsToNe said...

huhuh..

jawap menjawap!

mier@merr said...

sharamli

~jgn la kata gitu...malu daku...hehe

mier@merr said...

abe long

~hahaha...klu tak msti ko da ingkar..

mier@merr said...

BuLaN iTu aKu

~kantoi baca..haha

mier@merr said...

ashie023

aku dalinee bg...

mier@merr said...

hans

~degil ni..da kata jgn baca,...babap kang..

mier@merr said...

hisham

~sekian

mier@merr said...

miss lolly a.k.a luvfareda

~bagus...bagus..haha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!