nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

daku pergi~


blog da macam asek terabai semenjak duatigapat menjak ni
aku macam takde mood
aku da makin taktau nak tulis ape
bukan taktau mungkin
tak dapat menulis walaupun rasa nak sangat menulis
idea ada.. tapi perasaan tade..
aku taip
aku padam
aku taip lagi
aku padam lagi

aku kalau boleh nak tulis sume yang hepi je
lagipon aku takde sebab untuk rasa sedey
aku ada mak abah yang baek
aku ada kawan2 rapat yg best
aku ada kekasih hati yang amat memahami
aku ada kawan2 yang baek kat sini
aku bakal ada kerjaya yang akan aku cintai
aku ada bekas teman lelaki yang kuat makan
da la macam t*p*r
hah..jangan nak kata ai macam t*d*y hokeh..
cepuk kang!

hahahaha
oke
mood da datang

mari menulis!!


woit korang
ade yang rindu aku tak rini?
kata la rindu pliz
pliz la kata rindu
haha
pangggg!!
gedix!

ala xberapa ari je lagi dah aku nak menggedix ngan korang
mula 24 hb sampai la penghujung tahun ni
mungkin aku da tak dapat jumpa korang kat sini
aku nak pegi bentong n temerloh
n raub jugak kot
hehe

agenda

~cuti2 malaysia
~g knuri kazen
~jumpa enche kekasih hati


tentatif

24- gerak dari kedah
24-25 di bentong....
maybe g jalan2 jap g air tejun or bukit tinggi waterpark kat kuantan ari tu
kalau tak pon.. g mandi air tejun kat lata jarum jek
enche diamond umbrella daku cadang begitu
dia nak join la tu
haha
~sapa yang ada area ctu roger plz~
kalau nak jumpe la


26 kenduri uma kezen aku kat temerloh
then gerak blk aloq setaq
27 da mula packing barang sume
28 hb lapor diri and pindah umah ke kawasan yang bakal dihantar


dan bermula la hidup aku wat sementara tanpa streamyx
tanpa belog
tanpa komen
tanpa lawatan ke rumah korang
tanpa korang
itu paling penting
huhuhu

ade sape2 nak hadiahkan aku berukband tak?
hahaha.....plizzzzzzz....
p1wimax pon jadila
ekeke
potong!!!!

tapi kalu dapat kawasan yang dalam2 nanti
ade line ke?
dapat connect ke?
aaarrhhhhhh...
ni yang tasuke nih
tapi tu la
kita kena korbankan sesuatu untuk dapatkan sesuatu

korang akan rindu aku tak!!!!!!!
tak!!?
oke.oke.oke.
takyah rindu la
sape la aku kan
aku taw
aku ada ke takde same je
baiklah
aku pegi

hahaha
bajet ayat saiko majokz
takde sape pon layan padahal
ekeke...

oke.klu taknak layan aku blah la!
fine!
c u in court!!
erk..pe kaitan lak nih?
lalala~
da la.. malas ahh..
korang bukan kesah pon!
bai.


notaditumit : tengah berkira2 nak beli 'sumber internet'
pe yang best ek?



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator

Free Signature Generator




20 comments:

anonymous said...

selamat berjaya~~!!!

have a good time...

sI tEDI said...

banyak pulekk agendanya..
semoga semuany berjalan lancar!

fiD said...

nanti jgn lupe aku wahai cik kak, heee

beautiful_rose said...

good luck! muge berjye dlm kerjaye nnt.....

jane said...

hahahah

ingt nak berenti betul td...kekeek
anyway..slmt dtg ke kmpon aku...pahang...

tp aku keje KL ..
kalo ko dtg waktu raya leh aku ajak g umah aku..hehe;)

nursarah87 said...

ceh, jadual penuh ya, erm, ku relakan kau pergi, sila2 jgn malu2..kahkah!


i'm going to miss............



ur kekasih hati...hahaha.kiddin

Boneka tak sakit said...

contest aku mcm takde dlm angenda pown!!!!! aweghh!!! ko.... sampai hati ko!

:) sedih yerrrrr...!!
nie yg tak syok nie :P


*weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

damn!!

ALAA JANJI NAK MASUK!! TIPO LAH

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

haih...
syok nyer orang dah ada kekasih hati ni


tak per....tunggu la esok2 kak yanie ada kekasih hati....hahahhahha

hisham said...

manenya xde mood..asik igt nk kna posting je ni..x sbr nk ngajar..kan2..hehe..pastu pk dlm pale..mesti murid2 aku nnti ensem2...hahahha..keturunan syed ade,sheikh ade...nk plak asik tergediqs2 je...hahaha
~mnta abg sponsor berukband..i leh bg tp bkn berukband la..tp rubberband hahaha...i miz u so much...tk cre k
~

sharamli said...

w0it..ni da stat rindu ni..

s0b3..srehhhhh...heee

mier@merr said...

anonymous

~thanx bro

mier@merr said...

sI tEDI

~agenda sblm berakhir 2009..hehe

mier@merr said...

fiD

~insyaAllah tak punyerrr

mier@merr said...

beautiful_rose

~trimasssss

mier@merr said...

jane

~nnti2 la kot aku da pndah dok sane..haha

mier@merr said...

nursarah87

~cis....berani ko..haha

mier@merr said...

Boneka tak sakit

~kecik ati ko kata aku tipooooo...

mier@merr said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠

~ada pn...jauh kak oi..hehe

mier@merr said...

hisham

~kuang2...yg syed2 ai suke....ekeke

mier@merr said...

sharamli

~rindu kamu juga....sob..sob..sob...


srreeehhhhhhhhhhhh..haha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!