nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 23, 2009

ingat cik epal je leh wat? aku pon bleh la..


hot kan tajuk aku? giler ahh... aku pon leh wat ar cam cik epal wat
tgk!


HOT!



hot tak korang? hahha
bangkai aku malas giler hapdet
aku memang nak wat ritu...tapi cam tak sampai ati..
sekali tgk cik epal wat...haishh... berani betol nih!
bukan ape... aku kan baek hati..hahaha
sian dowh ...nanti pembaca aku mengamuk
dorang sumpah maki2 aku lak kang
ade yang baling buah kelapa kat aku lak ke
paling sakai pon dorang baling taik idong
erk..korang bajet sape yang nak wat cenggitu..hahaha
da macam kuiz neh..aku taw cik cumey mesti leh jawab kuiz aku nih....ekeke

bajet aku pemes sangat la tuh
setakat mata bulat idung kembang aku ni orang xheran la
oit..ape aku kutuk diri sniri nih?

ahhhhh...
aku sebenarnye nga malas
malas nak hapdet
tapi macam da berjela je ni..ekeke
aku pon malas gak nak packing
sok cam tak sempat jek
pagi aku membuta lagi
amek kesempatan sebelum memulakan tugasan nanti
tgh hari g kenduri kawen kawan skula
petang tgk wayang ngn adek
malam teman mak g wat keje kat opis
giler ahh kementerian kerja raya ni bagi keje last minit
ngan aku2 skali kena hangkut g wat keje
hahaha
tengah malam aku free
ade yang nak wat temujanji tak?
ekeke

da la...meh tolong aku packing neh
abg gay tua yang sorang tu kata nak tolong packing suar kecik
hihihhi.....
apekah???

notaditumit : cik epal ko jangan wat entri maki aku lak..haha
aku nak hot gak..tapi aku tamo la glemer kena maki...ekeke


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator




24 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

adeh.
hurm...

hisham said...

wahai cik kembang mate bulat..meoww..en3 u ni byk yg tersirat n tersurat...bagus2..

hisham said...

wahai cik kembang mate bulat..meoww..en3 u ni byk yg tersirat n tersurat...bagus2..

sharamli said...

w0it..w0it..pahal sem0 nak h0t2 ni

nursarah87 said...

aih, lebih hangat daripada biasa..--->>iklan HOT FM..=P

BuLaN iTu aKu said...

ko ni apesal.. lain macam je enrty kali ni... ehhehehehe..
seronok aku bace

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hot lah sgt! ;p

sI tEDI said...

x pe.. tulis pakai nama.. bukan guna anon. eheheheheh...

♥miszluna™ said...

haha sengal la mira ni

hehe

meh nk tlg tgk mira packing

hehe

Farhana said...

Wahhh.. Sangat hot.. Hehehe.. Di sini pun ade gak tntang gay tua.. Huhu.. Sgt fofular depa ni sume.. Ngee.. ;p

kawie2020 said...

hahahhahaha.. nak hot gak... jom bubuh minyak gamat panas satu badan.. hahahahhaha

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

haha..tiru

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

selamat berpindah...
selamat mengajar...

kuyie said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

Pocket said...

wah sunggoh hot,
actually pocket baca jgak cik epal nyer hot tu,
tak se hot kamu.. :D

packing? pocket nak pack kan anda skali bleh? masuk dlm vacuum pack:D

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

tajuk hot~

en_me said...

hotnyerrr.. ekeke

mamai said...

memang hot sangat sekarnag nie

miSs s!v said...

bengong.
hahaha

ini q i L L said...

malas nak update. tp update jue. hehe

miNt said...

hahahahaha..;DD
HOT!!

cik EPAL said...

ada point nak maki jugak ni...haha :D

miss lolly said...

MIER HOT.

komen pendek tapi penuh bermakna :))

zaradgreat said...

hahahahha
panas2!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!