nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 21, 2009

aku julingkan jugak biji mata ko kang...

apesal asek nak marah je ni
datang bulan ke hape?
jadah la..aku benci la marah-marah
tido lagi best dari marah oke.
makan lagi best dari benci
hahaha
apekah?

citer nak lempang kat bawah tu korang abaikan je la..
sebab aku da tepek gambar si pengantin
jadi aku xmo la memburukkan si adek pengantin lak kan
walopon ikot aku yang tak berapa baek ni
nak je aku letakkan muke dak tak siap dak tu
siap edit juling2kan mata dia lagi
aku lak yang emo
akak dia lagi la
aku citer je lah.



kakak : aku tak sangka, family aku seniri sanggup wat kat aku camni. ni hari bersejarah aku.
aku dah plan sume. apesal lak ko tarik diri last minit?
adik : ko yang taknak aku kan?
kakak : sape cakap? sape?
adik : ask yourself!!! (muke serious sh*t jahat..benci)
makcik : ala..dah la...xpe..achik je ganti.
kakak : taknak. achik ade anak.susah nnti
makcik : xpe.dia ikot blkg je.achik kata boleh.boleh la. (lembut je)
kakak : taknak. ana nak family ana sniri. ni hari untuk ana ingat dlm idup ana. ana nak adik2 ana sniri. ana akan ingat mnde ni sampai bila2... family ana sniri tak bagi komitmen untuk ari bersejarah ana. ana akan ingat.
sambil nangis.

tetibe si adik datang dari blk sebelah.

adik : memang! memang aku nak ko ingat pon. aku nak ko ingat sampai bila2 !!!!

kakak : sampai ati ko kan wat aku macam ni.

adik : lantak ko lah...

kakak : ko nak tak ni?

adik : aku taknak la.

kakak : apesal last minit? semalam kan ko da setuju?

adik : ko yang taknak aku kan?

kakak : sape yang cakap? aku tak cakap pon.

adik : lantak ko la..aku peduli ape.

adik dia blah.


datang adik sorang lagi

kakak : kina, ko jadi pengapit aku yer

adik 2 : eh... yaya mane? kan ke dia..

kakak : dia taknak.

adik 2 : lar...ape ni...... ish...dia ni kan...


g serang bilik si kerek

adik 2 : wei..ko pehal time2 ni pon nak wat hal

adik : ko tanya la dia!! dia mmg taknak aku pn kan?!!!

adik 2 : lar..takkan last minit camni!! ape ni?

adik : ko je la jadi!!


adik 2 g bilik pengantin

kakak : ko jadi ek kina...aku nak adik2 aku sniri ade dalam gmbar kawen aku.

adik 2 : yelah.oke.aku jadi

hah..kan baek camtu.


aku delete pic beliau di bwh.
rasa nak cerita gak pasal ni
tapi ade mende yang aku tak ingat
tercicir masa perjalanan balik dari manjung ke alor star agaknye
tapi perangai si adik sangat jelik oke.
huh~
padahal aku marah pasal mnde laen hari ni
aku marah pada makhluk2 yang tak tau hormat orang.
aku marah pada makhluk yang xde kesedaran sivik
aku benci kalau ade yang wat salah
tapi xreti mintak maaf
muka macam bagos.
sok ja la aku citer pasal ni plak
macam2 ragam orang nih.

notaditumit : sori kalu ada yang aku tak lawat blog korang.
adik aku da cuti.da abes spm.berebut internet.
aku kakak.beralah lagi.huh~
makin bizi lagipon.
seminggu lagi untuk bergumbira di rumah.

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator



16 comments:

~LP Lum~ said...

huhuhu... sedey mmg sedey kalo ada adk yg mcm 2.. nsib bek ar ada lak adk yg baik atie.. dpt d slamatkn.. apa pun, kekdg nie adk bradik pun ssh nak krjasama.. cuma kita sbgai yg tua, lbh baik beralah n brsbar aje ngan kerenah dorg nie... :)

BuLaN iTu aKu said...

ganaz juga pergaduhan tu..
nasib baik kakak dia kool je

mamai said...

kalau pakcik tak peduli dia nak ker tak nak yang penting pakcik kawin

kawie2020 said...

sabar ek.. sikit2 jer tuh.. ade miscommunication sikit tuh...

hisham said...

kalo xde pengapit xleh ke..??.kalo panas kopas angin kn ade..stakat kipas yg pengapit pgg tu..apela sgt anginye..cis..ni adat songsang...hahahah

.millalara. said...

sadisss.. hari kawen kot... haishhh~ betul la,, manusia ni berbagai ragam kan...

sharamli said...

adek dy minat kt abg ipar ke apa ni?

AzuanBudakPandai said...

kejam tol adik beliau...kalu adik ak bg penyepak je sebijik huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.i pun slalu gado ngan akak i
.die pun mtk i jd pengapit die tym die kawen nti
.siap pesan, jgn pkai baju cntik2
.tkot i nmpak lg cantik lah tu
.ekekeke!

sI tEDI said...

adik kandung pengantin ke? MasyaAllah.. biadap!

messyremo said...

oh gitu ke rupenye..
agak lahanet di situ!

miss lolly said...

huhuhu.

arap2 tak blaku dhari pkahwinanQuh :))

Pocket said...

loh! kenapakah diorang tak leh pikir walaupun sejenak, yang ari tu bukan ari diorang, tp ari orang lain, so lupakan la yg seseket tu, n korbankan la diri sikit, nak bagi orang lain happy jap.

nanti kalau nak berparang machinegun pun ok lah kan, ini ari knduri nak gaduh,
ilang seri pengantin kang.. alahaaaiii:D

ingatkan marah kan pocket sebab tarik diri lash minit :P

Razman said...

aku tgh makan popcorn konon2 tgk movie ble bce entri ni..

zuwairiaiman said...

hehehe.. marah gile posting kamu ni.. lek2 gurl.. i support your blog.. jgn marah2 lagi ek.. happy2 k

hans said...

hahaha
lawak jer komen razman

uish asal adik dia wat macam tu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!