nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 23, 2009

disana menanti disini menunggu~


baru balik dari knuri aku nye skulmet
tapi cam agak x best sebab tak dapat jumpe kengkawan yan len
almaklumla..suma da berhijrah ke kota metropolitan
tinggal brapa kerat la sangat yang setia di bumi jelapang padi nih
korang..korang....kalau aku nak kawen nanti.. korang nak datang tak?
hahaha.... da datang balik dah sawan gedik ni....ihik




kepulangan di sambut dengan ketibaan surat dari JPN PERAK
hah,...aritu taknak bagi sangat aku posting
ni dapat sampai dua la pulak
tapi yang perak ni da spesifikkan nama sekola skali
area batu gajah
huh~tamo la aku..
dengan rasminya aku menolak tawaran JPN perak itu,...

surat dari JPN KEDAH aku dapat semalam
dan dah pasti la aku terima sebab ceruk mana pon aku kena campak lam kedah ni
aku tetap bleyh balik uma bila2 masa aku nak
paling kuat pn dua jam je dari hujung ke hujung..hehe
kalo dapat pahang maw dilema jugak aku...haha...


abes citer posting
skang maw cakap tima kasih sama kRina
untuk hadiah besday saya yang comel ituh




notaditumit : ym diserang virus2 chenta... afatt..aku tak sombong taw....huhu


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator




11 comments:

Farhana said...

Nak datang.. Perak ngan kedah dekat jek.. Sure saye dtang punye.. Ngehehe.. ;p

Mai laa posting ipoh.. ;)

ashie023 said...

ahhah,,mier..aku pong dapat hadiah dari kak rina..tp aku nye pensil box warna pink..so cute..aku ada update td..

sI tEDI said...

duduk kampung juga yg best ek?

fathiahRAIHANA said...

akak,
pic tu di edit ,
da nmpak cm mak2 datin plak
hahaa :)

hisham said...

smpai 2 surat dpt ek...nmpaknya JPN ni mmg tergile-gile kn ckgu Apekah ni...hehe...mgkin JPN kekurangan guru yg berkemahirn dlm bidang sains, inovasi dan teknologi...chaiyok2...

LORD ZARA 札拉 said...

tahniah laling!!

Mr.Clive said...

life & surprises..inseparable...hehe :)

Pocket said...

so dapat kat mana?
Pulau Tabo?
tak der lektrik tu sana tuu,
kat sana kalau kelas tambahan memalam,
kena pakai pelita minyak gaih.
huiyoooo...!!!

ker tpt yg membenarkan kamu dtg makan gulai itik ngan pocket tu?:D

fiD said...

manjenye cikgu kedah no, heheheh

takpe, kalu jaoh pon ape salahnye kan kak??? heeeee

UglyPooh said...

sronok kan dpt keje kt negeri sndiri. huhu....jeles ke aku

Fatt Chin Choy said...

batu gajah dekat jer dengan ipoh
hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!