nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 24, 2009

ini mungkin terakhir..

~Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan~


aip korang...
aku da nak gerak nih...
korang sume jaga diri bebaek ye
klu berkesempatan aku akan on9 blk 27hb nanti
tapi kalau tak
anggap la ini post terakhir aku untuk tahun ni
doakan au selamat sampai ke destinasi
aku akan rindu korang
siyes
walopon korang tak rindu aku pn
untuk tiga orang geng gay tua tu
jangan nakal2 yer malam ni
lagu ni aku tujukan untuk korang
boneka ko tak masuk dalam pesanan coz ko budak2 lagi

cik cumey
peliz..peliz...
jangan tambah skendel lagi
hahaha....
ai jeles u
ekeke

pocket
nanti ai roger u klu ai dapat area gulai itik


zara
sori tak sempat join kontez

lumut
sebelum balik
ko pastikan adiah aku ko pos
hahaha
aku kem peluk cium siap2 lah if tak sempat nak say gudbai
muah..muah..muah...

tedi
ko jangan sedey2 yek
jaga dak2 kat uma tu bebaek
sayang ko
sayang dorang gakz

kak yanie gebus
da sampai aloq staq roger pliz

wahaha
banyak pulak amanat penutup 2009 aku

k la wei
chow dlu
jaga diri bebaik

mmmmuuaahhh untuk sume
hahaha...
gedix!

notaditumit : lagu kat blog untuk bro sham..haha

~aku tak sempat link nama korang..
mak da bising!!
tata!!

salam

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator

19 comments:

miSs s!v said...

nama aku tak ada?
unfollow kau!
ekekeke

tc!

fiD said...

ok,ati2 k

hisham said...

wei..u nk p mane..?? Gay geng tua tu sape..cam bangsat je name...huhu..
~lagu ni ok..tp geli2 la telinga dgr...ape2pn tq n tq..u jg diri k..dgr ckp org tua.....bubye

Boneka tak sakit said...

asal lak!!! aku tua dari ko laa!! ko saje je tak nak terima aku! sebab takut tak tertahan dgn kekacakan aku kan hahahaa :P k2 takpe2

semoga berjaya okay! :)

abe long said...

hahahah.... bangkai ja ayat boneka
hahahahaha

Farhana said...

Taking caresss cik miera.. Jangan nakal2.. Sini rmai yg mnunnggumu.. Ahaks.. ;p

sI tEDI said...

sob sob sob..

nak poie mano?/
jalan baik2 dak miera..

jaga diri lek lok!!

sob sob sob

~LP Lum~ said...

huhuhu... ko nak kmna lak nie miera??

tedi : jgn ar nagis... aku pun dah trikut ko nagis dah...

cHeRyNa PiReS said...

alamak...tak sempat nak buat apa2 skang sebab nak pindah umah. alamat ada, phone ada. nantilah..akan ku contact. take care dik!!!

sharamli said...

jgn nakal2

Abcdeftyyhahh^^ said...

wow. comel nye :)

imHepPie said...

ciss nama aku xdak..kecewa merajuk terluka uhhh

Pocket said...

yea!!
gulai itik here i kaaaammmm!!!
heheheheh,

best of luck in your new place ya :D

GiGGLe GaL said...

aku ko x sebut pun...huwaaaaaaaaaaaaaaaaa...

take care dik!

Fatt Chin Choy said...

sham tetap nakal
haha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

best lagu alif ni

hans said...

tata
kesian boneka dipinggirkan
hahaha

oranglidi said...

wa mana?

Dak Wan said...

Take care k?

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!