nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 20, 2009

rasa mahu lempang bertubi2..


penat.
malas giler nak menulis lately
rasa macam tido lagi best
haha..

semalam g manjung
7.30 pagi da gerak dari alor setar
sampai lebey kurang kul 1
pas makan2 bajet nak blah ar..
tapi tertonton plak drama antara pengantin pompuan
dan si pengapit..... oh..bekas pengapit mungkin
kepenatan aku bertambah bila tengok drama mereka
rasa macam mahu masuk campur
rasa mahu pegi lempang si pengapit itu secara bertubi-tubi...
jadah la ko hari bersejarah macam tu pon maw wat hal
tidak belajar ilmu menjaga hati dan perasaan orang lain agaknya
pengantin menangis di hari bahagia
kesian cik make up artist
terpaksa touch up berkali2...
bulu mata fake si pengantin suda tercabut berkali2 sebab air mata yang mengalir
nasib baek ada seorang pengapit yang juga merangkap adeq beliau sangat baik hati
hmmm...
majlis berjalan dengan lancar
bagaikan tiada sebarang masalah dalaman
alhamdulillah



menuju ke rumah kak mel yang hanya 10 minit daru uma kenduri
singgah solat di sana
sangat gumbira
suda lama tidak ketemu
rumahmu rumahku jua...
hahaha

dalam perjalanan pulang
aku ternampak



teringat pula pada lumut and mereka2 yang sedang bergumbira lalala
di genting
jeles..jeles.jeles..
busuk je perangai
hahaha

ahh..penat la menaip
maw kuar sopping
nanti maw pegi pahang pula
saat ditunggu2
hehe



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator




11 comments:

Farhana said...

Ouh.. Kenapekah di situ?? Ape ceritanya? Aisey.. Pngantin mnangis di hari bahagia..

Wahhh.. Pi lumut ke.. Dkat je ngan ipoh.. Heehee.. ;)

leadleedeea said...

nak ikut pegi pahang jugak...hehehee~!!

saat ape yek yg dtunggu-tunggu? suspen ok..hehe~!

BuLaN iTu aKu said...

ape kes wei??
teruk je bunyinye

messyremo said...

aku nk tau drama apa...
cepat r citer~~
cm menarik jer..hehe

Boneka tak sakit said...

saje2 pentujukan para hadiran kut!! MELAMPAU ORG KWH NAK KACAU ewah2!!

sharamli said...

pengapit lari ke ap?

hisham said...

salam,,,byg air penganti laki tu ek...subur tu...hehe..
~p pahang tu...pls3 kamu jgn nakal...hehe

sI tEDI said...

apa yg terjadi? sila cerita!

ashie023 said...

aku pong rasa cam mau tido saja..malas nk update blog dah skrg..aish..malas2 penyakit malasku dah dtg..<-kenape ni lepas perasaan kat umah org..??

pengantin tuh buat lawak ape?cubalah ko cite sampai abis...apakah tragedi disember ini..

cikmemy said...

apesal pengapit 2
kesian tul pengantin nanges.x patot~

LORD ZARA 札拉 said...

lempang laju2 meh sayang~

aku join~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!