nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 13, 2009

oh my Dior!!

salam

hmm... berlalu suda semalam.. berganti suda hari baru... penat.. semalam hari yang penat... mengalirkan air mata selama dua jam memang penat.. suda la bangun pagi ni rasa cam zombie jek.. mata bengkak dan tak berdaya.. tak pernah perkara macam semalam terjadi.. oh..harap tak berlaku lagi.. sungguh.. tidak mau berulang lagi.. cukup lah semalam.. thanks pada kedua kamu yang mendengar dan menemani kegusaran dan kerisauan semalam.... sangat menghargai oke..


oklah tamo citer mende-mende sedey di pagi hari.. aku rasa maw menggedix hari ni.. hahaha... nape i nak menggedix.. terexcited secara memba** buta..lalala~~ ha..ni la yang i nak stori kt u olls ari ni.. smalam kan i kata tak dapat nak g tgk citer 2012 tu.. uhh..kuciwa.. kuciwa.. tapi.. tetibe kul 2.10 i dapat kol......

(lagu kiss-because im a girl bkumandang)

i menekan button kaler ijau kat cik purple i nie...


syaza : teacher...teacher.. mama kata hari ni nak p penang.. tak dak kelaih..
i : oo... p penang buat apa?? (ati da berbunga2)
syaza : p tgk tokwan kot...
i : mm...takpa la..nanti kita ganti len... (hooorreyyy!! bunga2 kian mekar berkembang.. hahaha)


dan pada jam 2.30 tu jugak i suh adek siap kalu nak folo.. i maw g tgk citer 2012.. teruja petala kelapan.. ekeke...

da siap..we oll pon gerak... sampai je kat pacific.. tros g kat tempat wayang... huh~~ sampai je kat escalator teratas... i da rasa tak berdaya...... arrgghhhh...... kuciwaa again... know wat?? huh.. dari jauh da terpampang..

2012

SOLD OUT

kuciwa again di tahap petala kesepuloh... wei......!! baru kol 3 la..cepat gilokz abes... dua hall oke bukak..itupon sold out...mne dtg makhluk ramai2 ni..oi..ponteng keje ek??? huhuhu..
umm.. xpela.. nak wat camne.. i kepasrahan lagi.. ala... maleh la plak nak drive balik... adik kata tgk je la ape yang ada pon... hah..... pisau cukur!!!! i ade gak dengar2 org citer tu cam best.. boley dilayan nih.. so..i tros bli tiket untuk 2 orang.. citer da nak start.. tros jek masok.. popkon mopkon tu sume takyah.. da bantai nasik kat umah tadi,, ehe..


uhh... panasss!!

g holiday nek cruise u... boley pancing 'ikan2 besar'...

oh my gucci!!
sangat panass ok stori ni.. tertempias kegedikan dorang kt i taw...
haha.. suda la ada si kacak aaron aziz itu.... oh..tulun tulun... i perlukan tempat yang lebey sejuk untuk menempatkan ati i yang makin mencair ni.... panasss.... ngeh3..

ok la..ok la.. i crite sket pasal citer ni bg yang xsempat nk g menonton...

citer ni mgisahkan pasal 2 orang gadis yang sangat pentingkn kebendaan.. ayat yang lebey mudah dan best.. MATERIALISTIK.. sasaran dorang.. datuk2 yang hartawan.. jutawan.. miangwan.. eh..tak..tak..hehe..
untuk mencari ikan-ikan besar tu dorang pegi la holiday.. as i said juz now... holiday in cruise.... waooo! oh my Prada!!

macam citer titanic.. kisah banyak berlaku atas kapal...
misi pencarian bermula sebaik saja kompang dipalu..pengantin baru.... moga bahagia..ke anak cucu.. ewahhh...
eh..salah.. sebaik sj dorang menjejakkan kaki kat kapal tersebut..
cari untuk si maya je pn.. a.k.a bella.. intan da dapat da sekor kat darat..haha..
dalam mencari tu.. bella da terpaut pada datuk hisham..duda yang kematian isteri..eizlan yusof.. blink2 u tgk platinum card... tapi..dalam masa yg sama.. ade sorang mamat gigi besi ni dok usha bella..

kat atas kapal tu jugak.. ada sorang dato' yang beristeri 3..madu tiga la ni.... beliau dengan yakin dirinya mengangkut tiga2 skalik bini beliau bawak g cuti.. tak dilupakan anak gadis n si teruna beliau... save cost..haha...hah..u olls taw.. ni la yg i nak crita ni... 1 day.. si dato' ni telah didapati meninggal dunia coz termakan jeruk mangga beracun.. huh..sape punye angkara nih??? u olls ek?? sila angkat tgn..!!ngaku2!!! haha...ngok.. takkan la nak mengaku kan..

lantaran itu.. bermula la keje si kacak aaron aziz a.k.a detektif ari n intan untuk mencari sapekah pembunuh dato' tersebut.. sume makhlok yang diusung beliau menjadi suspek.. sume pon ade motif dan peluang... mmg smart ah si intan tu... sampai setiap jadual dato' n bini2 dia pn intan taw... maklumat yang hampir lengkap... ahh...lantak dorang lah.. pegi lah siasat..


yang si bella ni plak.. tak abes-abes ngn dato hisham dia... siap masuk ballroom dancing comp lg..

ala... tetibe cam malas lak nak citer...i mmg xpandai lak nak stori blk muvi.. tgk je pandai... hehe.. pegi je la tgk sniri.. best okeh.. sgt sweet.. sgt materialistik.. sgt panassssss.....





i tetap nak g tgk gak 2012 tu.. huh~ ah fatt.. sila ajak i..!! hahaha.......





Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter GraphicsFree Signature Generator

35 comments:

leadleedeea said...

2012 sold out? biar betul...huhu~!! kalau esok lagi laaa double sold out..

mier@merr said...

leadleedeea

~dua hall bukak taw..itupon sold out..ish2...

aidaNadia said...

ouh my jimmy.. choo! hahahaha~ i lyk~~ yaaaa!! panas sungguh aaron.. ouh, plizz~!!

mier@merr said...

aidaNadia

haha...suke sgt dia ngn part tuh...

ouh....panaz..

cHeRyNa PiReS said...

kak sha nak aaron aziz tuh. apasal miera tak tapaukan utk kak sha semalam? sampai hati. kak sha mintak sebungkus je. bukan 10 bungkus. huhuuhuuu...

* macamlah aaron aziz tuh nasi lemak:P

aidaNadia said...

yg tak bleh blah, masa intan explain jadual datuk zak tu.. pastu dengan penuh sweetnye aaron tnya, "so, siapa pembunuhnya?" hahaha~ panas~! muka fazura pun terkedu.. hak hak hak.. macam apa yang dia explain tu tak membantu apa-apa. smua org pun suspek.. hik3

arryani said...

tak pe...

dia sold out...

kita duk kat tangga jek sambil makan2 pop corn..aagagagaa

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~oi2..amoih..pegi tapaukan jack bass tu da... nak tapau aaron kite lak..wakaka......


jack bass tu ape?? sejenis char kuey teow ke? hahaha

mier@merr said...

aidaNadia

~haha..akak suke past dia ckp rapat2 tu.. 'sy ngaku..sy salah...bkn lawa sgt pon!!' hahaha... guling2...

tp...gigi besi mmg sweet kn...wlopon nmpk sgt skema.. ouh.. not my type..hehe

mier@merr said...

arryani

~popkon cicah smbal blcan best tak?haha... nak smbl blcan topi koboi..ngeh3

Fatt Chin Choy said...

tak terpikir nak tgk pisau cukur pun
ko cerita jer
haha

Razman said...

ko dh cte..save duet aku xyah tgk pisau cukur.. weih, npe ajk ah fatt? npe bkn aku? sguh aku bkecil hati..

mamai said...

pakcik pun tak tengok lagi nie dengar citer memang fully book dah

nursarah87 said...

aku nak tengok 2012 pas exam dgn housemates ku..

due date 18/11!

cInTa aDrIaNa said...

kak mer...download jer citer 2012 tuh....da ada kat internet da since 1 nov lagik...try la carik..

BuLaN iTu aKu said...

cite 2012 tu tak berani tengok la...
seramm

sI tEDI said...

apa yg rasa macam x berapa logik..

ayah dia meninggal.. dia boleh bersantai2 lagi.. boleh pergi spa segala... aduhai cerita!!

PinQib said...

2012 memng hebt,. orng ckp,. sy blum tgkk

~LP Lum~ said...

y evrybody kat atas muka bumi mlysia nie nakkn pokcik aaron 2?? :)

apa pun pokcik aaron 2 mmg cool giler ar... but akak lbh suka tgk pokcik jehan miskin (yg xkayo2 tu)
brlakon... mcm dlm awan dania.... :p

p/s : kalo ar jehan miskin 2 jd pakwe aku, kn ke bez... ;)

sharamli said...

0it2..jgn jadik gedik cm dy0rang tau

seroja jingga said...

hai dik
pegi ke gath tuh?

akak tak sure l;agilah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.eyp
.booking on9 lah
.i slalu klu nk tgk muvee ngan hairi, mesti booking siap2 ;)

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~xpandai nk citer... bunyi cam xmenarik.. pdhal aku rs citer tu best.. bile bc sniri pnye citer..cam hampeh lak...hehe

mier@merr said...

Razman

~aku suh ah fatt ajak aku..bkn aku ajak ah fatt..ekeke...


aku merujuk komen entri sblm ni la.. :)

mier@merr said...

mamai

~hari ni pon fully book..sy book utk esok jek...

mier@merr said...

nursarah87

~aku tgk esok...yeay~~ da bli tiket...

mier@merr said...

cInTa aDrIaNa

~pe brg sis... cite sound bumbambumbam..lyn kt laptop jek..

mne best..hehe

mier@merr said...

BuLaN iTu aKu

~layankan ajek... peringatan utk kiter gk tu...
kiamat nnti lg trok dr tu taw....

mier@merr said...

sI tEDI

~agak tidak logik..tp da mmg dia yg nk bunuh... tu psl dia xkesah ayah dia mati..

mier@merr said...

PinQib



~yeay..sok tgk

mier@merr said...

~LP Lum~

~eeyyuu..kak..sy amat tidak gemar itu jehan tak kaya..hehe

mier@merr said...

sharamli

~xkot..

ngeri tgk gedix dorg..wat dpn aku..aku lempang gk kang..haha

mier@merr said...

seroja jingga

~xdapat g la kak..huhu...kuciwa sunggoh..

mier@merr said...

intanurulfateha (◡‿◡✿)

~xbajat smlm..tros gerak ej...
hehe...da booking..tgk sok...

tiket da ada xrisau da..hehe

Anonymous said...

eh tiket cetak rompak ada...beli je la...yeay~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!