nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 12, 2009

esok la jawabnye :(




salam khamis semua!!
anda semua ceria2 hari ni?
oh yeke?
baguslah..
ceria2 selalu
jangan ada duka di hati
hapuskan air matamu

hahahaha
gelong seketika
penangan tak dapat nak g menonton
2012
hari ini
diulang
hari ini
TODAY!!



uwaaaa
apesal la ada kelas tusen arini
kene plak rini khamis agaknye
wayang kat alor setar xde sampai malam kot
tayangan last sekali kol 5.30 ptg
woi!!
aku lom abes ngaja la time tu
tak remaja tol la
huhu
nak g tgk sekarang pn adeq cbuk nak ngikot
suh tunggu dia balik skula
huh
sungguh tidak mensedarkan diri
SPM tinggal baper hari je lagi dik oi
kaco je i nak p dating
ngeh3
oke
tipu

oh sayangku
mengapa kamu di kejauhan
yekk~
arghhhhhh
nak tgk 2012!
nak tgk 2012!
nak tgk 2012!
panggg!!!
diam ko miera
memekak je
ok :(
baek
aku diam
nak cakap lagi sekali
(baca dgn nada berbisik)
nak tgk 2012
hmmmmm
sigh.
esok je le jawabnye
da konpem aku cuti
......yela....
aku kepasrahan

***


lapar la plak
makan jom!!!
tata~
titi~
tutu~


Click Here 2 Get Free Comment Pics

Free Glitter GraphicsFree Signature Generator

21 comments:

Jard The Great said...

nnt kalo tinguk citer tu.. jgn tertido plak dlm 10 minit pertama ye.. ehehe

::[si putihpurple]:: said...

aku pon mmbuak2 jgk mau tgk tu..
siyes...
1st time tgk thriller dye...
fuhhh~
xpe2..nnt2 la aku tgk..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.uwaaa
.nk tgk ceta ni ngan hairi

BuLaN iTu aKu said...

best ke cite ni..
balik cuti ni nk g tengok la

sI tEDI said...

best ek cite tu?/

ehMmm.. nak tgk ke tak ek?

ekekekeke

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

woot!!!

woot!!!

cHeRyNa PiReS said...

semua rancangan wayang kena letak tanda koma. sakit ati. at least anda tau jugak yang anda boleh tgk besok. diriku? mungkin dalam beberapa bulan nieh akan kata tak.

tp cerita semua tgh best nieh weh!!!!

diLL said...

sbrlah sis~ rakus toi~ ada lae kat pwgm mukan rini jek~~ ;p

syaf said...

aku nk p tengok malam kang..muhahah

mamai said...

pakcik pun nak tengok juga besok

siggplus said...

jangan jeles..aku tgk 2012 malam ni..hahaa

Ayu said...

laa.. tahun 2012 la pi tgk knp nk tgk skang ???

faqiha said...

ouh sy pon x sbr2 nk tgok cite uh :P

~LP Lum~ said...

huhuhu... skang nie dah xde msa nak g pawagam... :(

nmpaknya kna tnggu kuar cd ar... 2pun biler citer dah basi... ;>

AzuanBudakPandai said...

tak sempat kot aku nak tengok huhu

Pocket said...

alamak tadi dah komen, skrg ni dah ilang,
ker pocket tak tekan publish tuu?

anyway, pocket mengajak pihak puan supaya tidak pergi menonton filem tersebut atas dasar kempen memboikot product amerika...

kerana pocket tak leh gi lg dan pocket jeles, kempen diatas semata mata alasan...
buleh tak?
heheheh:)

Fatt Chin Choy said...

ker nak aku ajak ko tgk ni
hahaha

Propito said...

Banyak blogger cerita tentang ni, huhu...
Jangan pecaya sangat... Just enjoy je..
hehehe....
aku pun nak engok gak ni

lemonade said...

tiada ruang utk movie lagi..uhuk~

fndrocka said...

kiranya hari ni lah aku pergi tengok?

nanti buat review naa

arque said...

time traveler's wife aku tak tengok lagi.
2012 pun aku tak tengok lagi.
bila nak tengok ni. T.T

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!