nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 13, 2009

GATHERING BLOGGERS 2009

~~STICKY POST~~
untuk entri dari aku
sila skrol ke bawah ye


ni aku copy jek dari blog cik effa :)

GATHERING BLOGGERS

DATE : 19.12.2009
VENUE : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)FEES : RM100.00 (including theme park outdoor ticket, t-shirt & apartment)

(included t-shirt and souvenirs)

T-shirt RM25 - bagi size sekali ok!

so, pd rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, leh la bg info anda ke fhadlow86@yahoo.com @ oya_88@yahoo.com sila bg maklumat seperti yg dinyatakan di bawah selewat2nya pada 15.11.2009 sebelum 12.00 tghmalam:

nama :
url blog :
emel :
ym :
no fon :

xtvt -
1. games
2. bbq (mlm) - Urusetia sponsor
3. exchange gift - RM10-RM20 (baru fair) jgn bli kat kedai
RM2 plak coz aku boleh cam.. hahah
4. pelancaran forum blogger
5. persembahan (terbuka)

kepada kawan2 blogger diharapkan dapat menghebahkan pd rakan2 blogger yg lain mengenai gathering blogger ini supaya lebih ramai blogger yg akan turut serta bagi memeriahkn lg gathering kita pd hari tersebut.... Ajak kawan2 ok!

untuk maklumat lanjut..sila klik sini


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator

37 comments:

sharamli said...

kal0 nk beli tshirt je bleh x...kui3

cik intan (◡‿◡✿) said...

.uwaaa bestnyeeeeeeeee
.nk ikut!!
.mmg plan nk pegi genting punnn
.tp nk g awal dec
.dgn kesayangan i

.merr, u pegi ke gath ni?
.alaa cmbest jeee
.nk giii
.but 19hb tu nk kene g perak
.wedding sdare agik T__T

AzuanBudakPandai said...

19hb tu kena daftar sem baru..confirm tak leh join haha..ko pergi ke..

mier@merr said...

sharamli

~bleh2.... :)


intan

~ala... rs cam nk g..klu rmai yg knal g nk gk pegi gk... tp 25th nak nek genting lg ngn fmily lk..hehe

mier@merr said...

AzuanBudakPandai

~mcm nk pegi... ala...korg2 x pegi aku xnk pegi ahh.... huhu...

miSs siv said...

aku tak dapat join la.
:(

mier@merr said...

miss siv

~sob..sob... peratus nk pegi da bkurangan nih... tp lumut pegi..hoho

cInTa aDrIaNa said...

hehe...kak mer pegi x??

mier@merr said...

cInTa aDrIaNa

~kalau sue pegi..akak pegi.. haha...

utm da best cuti kn time tu...?

{lumut} said...

jom pegi weeeyyyhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehehe....ajak lg....
aku ajak folower blog aku..sonyap ko..
ke sbb aku x buat ruang komen ?hehe

mier@merr said...

{lumut}

~yeay2... ajak lagi... klu rmai yg aku knal cm ko..zara.. sume...aku pegi kot...


hah..taw xpe..sbb ko xbuat runag komen..haha

BuLaN iTu aKu said...

adoiyai.. aku ada hal la time tu
nenek aku kawin...

mier@merr said...

bulan itu aku

~busuk je ko...

aku snggup x pegi knuri moyang aku kawen taw..haha....

{lumut} said...

aku pon nak yg bace blog aku pegi..jom ah weh..ajak zara sekali..xde lah segan sgt..sbb organizer ni pon aku baru tgo..haha

mier@merr said...

{lumut}

~klu de zara mmg x segan ahh...aku da mmg kenal kt u lg...hehe... akanku roger..hihik..

~semangat melebey.. permission big boss kt uma x dpt lg ni... hehe

cInTa aDrIaNa said...

memang nak pegi...tapi rasa nya baru masuk sem baru...=(

kena tgk jadual dulu...hehe...

mier@merr said...

cunta adriana

~hoho...okis....

Anonymous said...

hukhukhuk suma nak gi...aku tak dapat gi...huhuhu
dah ada prog len..adus sakit jiwa kaco......


sayu=pilu

mier@merr said...

sayu=pilu

~aku pn x konpem lg ni...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah
mcm best jer nih..gather2
hehheheh

LORD ZARA 札拉 said...

aku cam nak pergi~
tapi ongkosnya?

*sigh*

aku plan nak beli T-Shirt sajo~

mier@merr said...

kak yanie

~kak...jom2... :) hehe..

mier@merr said...

zara

~ala...ko xpegi..aku da mula down..huhuk

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

berminat..tp mcm xsempat duit agi..ala..hua..da la nak bawak folower yg xde blog pon xleh..wek2

mier@merr said...

syed

~eh...bukan leh bwk ke..bg nama n mklumat diri kt organizer sume.. byrn juge :)

mier@merr said...

bru aku pasan pggil ko syed..haha.. jenjinjon...

PinQib said...

Upenye ad jug reunion bloggers
haha.,
nk juin tp
kita budak br.,

hemm... say me,

jauuh

mier@merr said...

PinQib

~ala..xkesahla dak baru pn...
:)

joegrimjow said...

bestnyeee
huhuk
bestnyee

Precious said...

Wei .. best nih!

mier@merr said...

joegrimjow

~ko x blk ke bro?

mier@merr said...

Precious

~best kan? tp mcm xleh pegi jek..huhu

{lumut} said...

jen menggedikk..

ok kekasih ku seru semua aku seru menyeru..jom pegi.

arryani said...

Sonok woooo korang.....

Aku pun nk seru smua pegi sbb aku tak leh pegi...aagagagaaaa

p/s Jiran ko dah ajak ke??

arryani said...

Aku nk bli Tshirt dia bleh???

Korang nk hntr camner??

pakai personal jet ke nnti??

mier@merr said...

kak...bleh2...bg maklumat kt emel yg sy bg tu...

ali said...

aku nk pg...tp khamis tu ade kelas la plak...laen kli buat ghtr tu kt area2 kl ar...just hang out...ramai nk ikut tp mse tk sesuai plk....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!