nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 18, 2009

~ketagihan~

aku da blk!!
haha..
macam pegi jauh je..
hmm..nnti la yer aku cite mana aku pegi
konon je nak brenti jap blogging
memang tak bdaya
last2
turn on laptop
buka mende alah ni gak
ish..ish..ish
(wat gaya gelengkan kepala sket)
haha
hhmmmm...
padahal aku tk ingat pon pe tujuan aku berblogging ni dlu
ade orang sbb putus cinta
ade lak yg sebab nak cari pkwe
ade gk yg nak cri awek
ade yang nak ilangkan bosan
ade gk yg lepaskan tensen
ape pon alasannye
im addicted
hahaha
aku rs da hampir 3 tahun aku memblog
ade ke pkataan memblog?
hehe
bedal sudoh
tapi ms awal kemunculan dlm arena blogging
aku bermula dengan wordpress
http://cahayaputeri412.wordpress.com/
pastu da lama2 rasa cam xbest
aku pon gedikz2 berpindah ke blogspot
wah..cam best gak
tapi ada la 2 3 org follower masa tu
membe aku kat utm and kt tenet ni
tak ramai yang taw aku ade blog pn
sejak abes wat degree n lebey byk masa bertapa di umah
dari berhoye-hoye di luar
aku mengaktifkan diri
aku mula dengan g blog zara
then aku berjalan2 dan melancong
di alam maya ni
dari satu blog ke satu blog
oh,..macam best
teruskan pengemabaraan
haha
then dalam sedar tak sedar je
blog da jadi satu ketagihan utk aku
n sedar2 je
eh..da ada follower smpai 143
143??
owh.. simbolik i love you tu..
kan?kan?
hahaha..
itu pon nak bising
org len ada follower beribu pon
ala.. bkn itu pon yang aku kesahkan
ade bjuta follower tapi yang datangnye brapa kerat je nak watpe
aku tak kata aku tak suka silent reader
tapi bila ade yg komen2 tu
n aku g komen2 blk kt blog org tu
aku rasa mcm ada satu ikatan
bukan ikatan chenta yar
ikatan persahabatan
rasa dekat dengan korang yang sudi datang
walopon tak penah jumpa n bersua muka
kadang2 tu aku pegi je blog sape2 yang aku folo even dia xdatang blog aku pn
aku suka baca blog dia
kesah ape aku dia dtg tak blog aku
haha

terima kasih wat yang sudi singgah
aku sayang korang!!
semoga ape yang dibina di sini akan berpanjangan
yeeehaaaa!!


notaditumit : erk..suda terpanjang la pulak.. tadi aku rasa cam sket je nk tulih.. ekeke... daaaa...

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator

Free Signature Generator

34 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

baca nyer baca tak sedar lak n3 ni panjang..
hehe..
mula2 dulu 'memblog' just suka2 jak.
tak kisah pown tang org lain tapi bila dah keluar masuk blog org lain, mcm best lak blog nie..
layaaan dan akhirnya leh ketagih (mujur tak ketagih dadah ke hapa).

Jom kita memblog jek.
Boleh baca2 time dah usia lanjut or sebagai sajian kepada cucu cicit..

~HaNnaIcHa~ said...

ramai sgguh katak kt blog ko ni,ptut ler musim hujan skang..hahha!kidding~dh balik ker?jelesh..ak paper last esok T_T

Jard The Great said...

hehe.... bajet nk taip sket konon..

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~haha..btol2.. nnti leh citer kat cucu cicit kan...

mier@merr said...

~HaNnaIcHa~

~haha... nnti musim mengawan aku letak gmbr kucing lak.. klu musim salin kulit... aku letak icon ular..bley?? hahaha

~aku da lama blk... da abes degree bln 5 lagi..hehe

mier@merr said...

Jard The Great

~hehe...bajet je la... siyes aku rs nak memberi sepatah dua kata je td... sekali berpatah tumbuh hilang berganti la pulak... haha...
tgk...da tpanjang lagi...

LORD ZARA 札拉 said...

time kaceh letak nama aku~

rasa terharu~

sob3~

mier@merr said...

LORD ZARA 札拉

~memang ko pencetus suma ini..haha....

tamo sedey2 ye yang...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kita jadi kawan melalui blog kan dik....

hehheheh

mamai said...

blog untuk suka-suka kalau nak serius susah wooo pakcik punya prinsip senang ajer...tak perlu ambil hati

aidaNadia said...

hak3... ketagih ketagih ketagih.. penghilang bosan pun ade gak *walhal banyak je keje nak buat. syuuhh nadia, syuuuhh~!!*

anonymous said...

la ko menulis n3 rupanya ye?ingatkan...nvel td...wawawawa....

143 ek?esok aku nak tikam no..wawawa...

Razman said...

polower ko dh 146...bukan mksud i lovu you dah..mksudnye, i love razman.

Razman said...

sila abaikan eja love salah di ats..aku menaip dengan kelajuan tahap tinggi..

imHepPie said...

ketagih mcm kene dadah kan

sI tEDI said...

wah!! maca luahan perasaan jek!! ekekekek

Fatt Chin Choy said...

drpd kawan2 kat sini jer baik kita dating

hahaha

HonEyBuNNy said...

waaa.....sonok kn bila tgt kngn bila first berblog...hiihiihi

mier@merr said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠

~yepz.... wee~ :)

mier@merr said...

mamai

~aah..tol tu ..hihi

mier@merr said...

aidaNadia

~hahaha...taw xpe... syuh2!!

mier@merr said...

anonymous

~mnulis scra pantas...hihi...
~nvl x baca lg arini...

~haha..oi..ape tikam2... sekeh kang...

mier@merr said...

Razman

~hahaha.... aku x love gay...

mier@merr said...

Razman

~klu ko x gtau aku mmg wat2 x nmpk je..haha

mier@merr said...

imHepPie

~ko pnah kne dadah ke mimie?

mier@merr said...

sI tEDI

~erk...mne de...hehe

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~haha..bernas2...jom dating.... ekeke

mier@merr said...

HonEyBuNNy

~sesi mengimbau memori...ahakz..

Kuwe said...

saya berbeloging kerana hanya ketika mana waktu bosan.. (tidak lbh dr 15patah perkataan)

cHeRyNa PiReS said...

mesti tgh syok berblogging sebab skang blog anda dah jadi kewajipan kak sha jugak:)

sori kalau tak lawat 2-3 ari nieh ye...sangat teruk keadaan internet skang...

me love you too...suka blog2 berkaler purple dan berlagu sedap:)

mier@merr said...

Kuwe

~wahaha...mmg xlebey :)

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~yeay.... ur blog pn msuk lam my kategori wajib lawat..hehe...

tenkiu :)

fhad said...

weh nasib ko ketagih blog.. kalo bende lain aku xtaw nak cakap.. hahah.. nwy truskan berblog..

mier@merr said...

fhad

~haha..cth mende laen?? :-p

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!