nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 19, 2009

OPS HAPUS!



accchhhhhhhhooooo!!!!!!!
huh...huh...
berhabuk..! macam doblas tahun namblas hari tak dikemas..
ni yang aku maleh nak share blik ngn adek aku nih
nak harap dia mengkemas..?
memang harapan tinggal impian la
agaknya klau dibiar gak..
mahu wujud habitat segerombolan lipas or anai2 kt lam blk nih
silap2 haribulan segerombolan zirafah pon boley ada..



haha... tak..tak..
hiperbola sangat tu...
hehe...
adoi...parah gak nak kena kemas nih...
lantas, dengan ini aku melancarkan
OPS HAPUS
secara besar-besaran
segala rak ngan almari lam blik ni aku selongkar blk
ade ke buku dari tingkatan 1 pn ada lagi?
(aku takleh nak bebel kat dia sebab dia nga SPM skng... nnti tensen lak... korang la jadi mangsa kene baca bebelan aku ni..wakaka )
pastu waterkaler lam kotak buncho kaler biru yang da kering kontang tu pn nak simpan??
da tu..ketas2 exam berkoyan2 dari zaman tok nadoq lagi
haish
ketas exam tu pon nk simpan??
klu dapat 135% xpela gak nak simpan
huh~
hampir 6 jam masa yang diambil untuk mengeluarkan mangsa dari tempat kejadian
ujan yang lebat telah menyukarkan operasi pasukan penyelamat..



eh..slah OPS la pulak
mmm....
6 jam oke
di ulang
6 JAM!!
aku amek masa untuk selongkar...
buang segala brang yang da patot di buang
syuh2...semak....
then...
susun lam kotak mnde yang ptot dismpan
susun ats rak mende yang patot dipamar..
lap segala habuk yang tebal bagai
erm.... jap..jap... rasanya aku boley mengkonsiderkan sbgai 5 jam kot
coz sejam lagi aku abeskan ngan mengusha blk album2 lama
hahaha... comel btol aku...
dari kecik smpai besar........
lalalala~

comel kan?? ekeke

aacchhhhoooooo~!!!
c??? idong da wat hal sebab sedut byk sangat habuk..
nak sapu tangan!!
cepat cepat hulur...


~koleksi kesayangan.. yang len biarkan trus tersusun di rak~

aiyok.. suda jam 3...
kena siap
maw g ngajar tusen
~tata..titi...tutu~



notaditumit : mari mengucapkan selamat berjaya pada budak malas itu.. haha





oit2...
jgn lupa vote
mier@merr


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator

28 comments:

sI tEDI said...

sepatutnya ko kena ambil gambar sebelum dan selepas.
ekekekeke

LotsOfLove-Pearls said...

Gud luck kepada adik yg nak amik SPM itu.

Habuk memang sangat 'menggelikan' hidung..

Ouuuchooooo

cHeRyNa PiReS said...

comel betul aku..

adoi...sabar jelah! puji diri sendiri adik aku sorang nieh...hahahaha...

tp mmg comel pon:P

mamai said...

wah buat 5's bagus-bagus

babymiLosh said...

opss hapus - mission accomplished!

sila goyang pinggul kekiri dan kekanan ye anda :) haha~~

mmg spatutnya buh pic sblm n slps. haoyaaa~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

gebu nyer dier time kecik2

hehheheh...

humang aih....bnyk nyer novel jiwangzzz.....hehhehh

imHepPie said...

pasni bilik aku lak eh bik

Razman said...

eh, ko freehair wtu kecik..haha

Ayu said...

dik miera... mata tu x berubah dari kecik ke besar la.. tomeyy.. ahakss.. :*

siggplus said...

aritu aku ada nampak gajah tengah main2 dlm bilik kau..lain kali bg lepas lah

GiGGLe GaL said...

aku rasa ko da bley bukak wad kucing beranak la..klu terlampau bebenor sepah nyer..ekekeke...

dik..ko tayang je newmoon tu wat pe.. aku dah nak masuk "breaking dawn" dah ni... dah selesei eclipse nih... ekekeke...... owhh..edward.. owwhhh... huhu

lieya orange M.I. said...

...hyeee...jenukkamu cikpurple...
...nasib froogy tak warna ugu kan...hehee

...1jam tgk balik album??...lama tu...
...mesti tersenyum2 jer..

mier@merr said...

sI tEDI

~haha,,sepatotnye amek... tp sbb kesbran da di tahap terbawah... tros kemas jek...hehe

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~tenkiu..akn ku smpaikan..hee :)

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~ade akak yg mgaja..wakaka...

mier@merr said...

mamai

~xleh dibiar.. skit mata nengoknye..hehe

Fatt Chin Choy said...

kalau ler kita berkenalan masa baby dulu kan

kekeke

mier@merr said...

babymiLosh

~ewaahh.. ek ah..ek ah...

mier@merr said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠

~elele kak..ntah2 dia pn baca..haha

mier@merr said...

imHepPie

~sila byr gaji aku..haha

mier@merr said...

Razman

~haha... auww... skng da insap..ekeke

mier@merr said...

Ayu

haha...aset tu kak :)

mier@merr said...

siggplus

~erk...gajah je yg ko nmpk?? badak air pon ade ni...haha... tu blom kuar tapir...memerang ..tenggiling suma...ekeke

mier@merr said...

GiGGLe GaL

~haha...x sepah...cume berhabuk n padat sgt je.. byk sgt mnde x guna...

anonymous said...

waaa berwajah baru lagi...santekkk

eh cam adik aku yg hilang masa kecik2 dulu je gambar atas tu...konpius ni konpius...~!!!

mier@merr said...

lieya orange M.I.

~hehe,,,ade tak kfrogi kaler purple...? haha


~mgimbau kembali..msti la lama..hehe... nk glak sorg2 lg.. :-p

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~erk..kalau bkenalan masa baby?? haha... ms tu ko da x baby da.....aku je baby lg..ekeke

mier@merr said...

anonymous

~ewahhhhh.... xde kaitan ngn adk kamu yg ilang k..hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!