nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 18, 2009

digantung tak bertali




kalau padi katakan padi
tidak aku tertampi-tampi
kalau sudi katakan sudi
tidak aku ternanti-nanti

ini bukan entri berunsur jiwang okeh.ni luahan perasaan.klu rasa tidak menahan.sila pergi berjalan-jalan di tmpat laen. tp..len kali dtg lagi taw... :)

gugugu...... aku tataw perkataan atau frasa pe yg tepat nk mendefinisikan perasaan dan keadaan aku skng neh.. digantung tak bertali..sesuaikah?? nak kata da kawen n dtinggalkan suami secara terkontang kanting..oh tidak.. bukan!! bukan!! bukan begitu.. tp tu la yg dapat aku rasakan...

result online untuk posting Guru Sandaran Siswazah Terlatih da kuar jumaat lalu.. tapi jwpn tetap sama macam yang dikluarkn scara tak sengaja beberapa jumaat yang lalu.. huhu...

harap maaf
no k/p anda tiada dalam senarai penempatan

wa,....terguris...terhiris.... aku menunggu jugak kalau2 aku mengalami nasib yang sama ngn kengkawan aku yang da dapat surat failed mggu lepas..tp sampai arini abg bju merah biru putih tu x datang pon uma aku bersama surat tuh... so..harapan mungkin masih ada... cume btol ke harapan tu masih ada? harapan tuh seolah2 bkecai bila aku tgk ayat di atas yang kaler merah tu... tiada oke.diulang. tiada. tenyeh mata sket. oh..tetap perkataan tiada yg terpapar kt ctu. uwaa...aku tataw status aku cane skang. perlukah trus menanti dengan sabar? yer. aku sabar. terima kasih pada yang asek pesan suh aku sabar. tp aku jd x sabar bila kawan2 suh aku bsabar dan suh aku 'dun wori' seolah-olah aku terlalu kalut dengan keadaan itu sedangkan aku hanya berusaha untuk yang terbaek.kita disuruh berusaha.then berdoa.pastu baru tawakal.... aku cume nak taw status. tu je.adekah nama kitorg tercicir. adekah kitorang dalam senarai menunggu. adekah nama kitorg da d anta cume blom dpt surat. ntah la.. aku tak suke ditinggalkan dalam persoalan macam ni. aku cume berdoa je skang. tp aku akan trus berusaha smpai aku taw ape status aku. ramai yang da berputus asa. relax la wei.

"dunia belum berakhir.bila kau putuskan aku
masih banyak teman2 ku di sini menemaniku"

oke.lagu tiada kaitan.sila abaikan.

ni da mcm kes he loves me..he loves me not.
aku lak.
dapat.tak dapat.dapat.tak dapat.
n aku mengharapkn helaian yang terakhir ialah
DAPAT
perlu ke aku taip
>>DAPAT<<
dan anta ke 32728

oh.sungguh benci berkeadaan begini.maaf.entri ini seolah terlalu beremosi pada tanah. >aku suka ayat tu.haha.gelak guling2.wei.aku da tgk papadom........ siyes best.... tabik springggggg satu!


22 comments:

Jard The Great said...

ooo.. nk jalani praktikal da.. ehehe..

sesungguhnay penantian adalah satu penyeksaan.. =p

cHeRyNa PiReS said...

cian dia. kak sha pon tak tau nak kata ape. tp ibu kak sha selalu pesan, sabar je kalau pasal gov nieh. sampai satu tahap nanti...sila2lah jumpa mereka sbb diorg nieh perlu selalu diingatkan. maybe mira boleh baca blog nieh:

http://fdausamad.blogspot.com/2009/10/brader-kebel.html

tgk lame mane dia tunggu:=;)

* kena bayar ek promotion tuh?:P

Irtiyah said...

Salam

macam mana dengan cubaan menelefon? bertanyakan status. cadangan saje.

seliparbesi said...

harap kau tak bosan menunggu pada sesuatu yang masih punye harapan..

hehe

sabar taw!
aku ingt entry jiwang td...kekeke

miera a.k.a merr said...

Jard
~sumpah seksa..
dun try this at home...hehe/..

miera a.k.a merr said...

cHeRyNa PiReS
~hehe..ye2... taw.. cme kalau kite taw still dalam waiting list.. sy akn sabar je tunggu.. cume nk taw je..then sy akn wat keje len n sabar mnunggu..hehe..


*poyos....hehe

miera a.k.a merr said...

irtiyah
~da jenuh mnelefon kak... asek passing2 jer... ni dpt satu lg no... cube je la...mne taw bhsil..

miera a.k.a merr said...

seliparbesi

~okeh.akan ku sabar..

aku da gtau awl2..ni bkn entri jiwang..hik2..

Fatt Chin Choy said...

biasalah tu
proses lembab sikit

Ries Lee said...

owh, bakal cikgu rupenyer...

~LP Lum~ said...

btl 2... sbr pnye sbr pn kekdg lgsung wat kite kureng nak sbr... :)

apa pn akak wish mga gud luck ok.. insya Allah ada ar rezeki mira 2 cma lmbt ckit aje.. :)

lieya orange M.I. said...

...takper2, tunggu okey...
...dont give up...

...lieya taknak sebut sabar, kang kamu jd taksabar kang...

...semua cakap papodomm best...
...lieya nak tgk jugakkk!!!!...=(

Naoki said...

oit..
ooo..dulu blaja kt university ambik bhagian pendidkan ek..
nk jd cikgu la nie ek..
gambate ek..

miera a.k.a merr said...

Fatt Chin Choy
~hmm...yepz...

miera a.k.a merr said...

Ries lee
~ ye sy..... :)

miera a.k.a merr said...

LP Lum
~harap2 gtu la kak :)

miera a.k.a merr said...

lieya
~ihik...tq


cepat2!! g tgk papadom!!

miera a.k.a merr said...

Naoki
~ aah....tq :-p

UglyPooh said...

huish...seksa. sy tk suka dlm situasi itu. msti sy cr jln call depa tuh.

takpun mira...sambil2 nunggu baik pi jd cikgu tiusyem mana. huhuhu

miera a.k.a merr said...

UglyPooh

~sy mmg cgu tusen skang.. 7 kelas...

Ayu said...

saba je la.. ko gi gegar kan je putrajaya nya pejabat tuh.. dulu akak buat mcm tu la.. last2 dapat gak hehe..

tp bkn newposting la.. nk masuk blaja nya hal..hehe..

miera a.k.a merr said...

kak ayu
~ihik
tu la..ada niat gk nk wat gtu.. tp nk saba jap dlu.... hehe..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!