nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 15, 2011

Sila komen...plizzzzzzz.......

Salam.aku nak mintak pendapat korang ni..aku ditugaskan untuk design button badge utk kelab kat sekolah..
kelab pencegahan jenayah.... aku ni kalau dah ada idea.. design jadi senang.. al masalah wal problem nye sekarang.. idea kelaut manjang... sudahnya buat semua rasa tak kena... satu je yang berjaya disiapkan..
kalau korang ada idea ke apa...silalah gitau ye..lukis atas ketas bese2 je pun tape...nanti i buat guna potoshop..  kalau ada yang baik hati suci lagi murni..leh emel cdgn korang kat aku di mirzfm412@gmail.com

kalau macam ni je ....ok tak??



ala2 facebook gitu.... 
~

11 comments:

Hans said...

hohoho
sempoi la
amik konsep fb
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

asfira aminuddin said...

yang click kat bwh tu macam serabut sikit.

purpl3h0lic said...

a'ah lah . . klik dngn arrow tu buang lah . nmpak serabut . klau yg unlike tu pon dah ok dah . :)

si cebbie cholet said...

lawa yang! aku suke....hihi...

hanaahmad said...

kau cikgu eh? sempoi jugak ni. kreatif!

ashikin said...

memang guna biru ke? kalo biru tu di gelapkan sikit boleh?

tulisan skema sgt...and nama kelab maybe letak yg ats je...yg bwh tu gantikan dengan ayat-ayat dari 360 tuh...

"Jenayah Membawa Padah...Laporkan pada pihak berkuasa...bla bla.."

hehe sowie byk sgt komen...just bg pndapat je...huhu pape pn ini boleh diterima dah...sempoi...=P

Mizzy said...

Jgn tulis jenayah je.nmpk mcm nk buat jenayah lak.so, lepk tambah jenayah membawa padah mcm ashikin sajes..

Aida Azryn said...

wow! hehe. ;D

Dearie Pearls said...

perkataan Jenayah tu kasi kecik sikit kut. kalau boleh cari perkataan lain. hehehe..
nanti bebudak tu fokus kat jenayah lak.

Kapten Atok said...

smart. memang kena trend semasa

Aida Lela said...

dah ok dah..cantik n kreatif..

cuma kalau click tu, boleh je drag letak atas unlike tu.. atau nak bg nampak kemas, buang je click, sebab mereka dah faham kalau arrow click tu takde..

*sekadar cadangan je.. hehhehe..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!