nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 4, 2011

Mimpi tak seindah realiti

Dua hari lepas aku mimpi
kalau rasa korang penakut pun korang leh baca
sebab ni bukan mimpi ngeri
tapi menghantui aku je

kami jadi kawan
kami mesra
kami keluar sama-sama
aku dengar masalah dia
aku pinjamkan bahu untuk dia
kami sama-sama ketawa

tapi kenyataannya
dia tetap anggap
aku orang yang merampas kebahagiaan dia
aku tetap orang yang meragut cinta dia
aku tetap pemusnah mimpi mimpi indah dia

~aku cerita pada enche boifie~

semalam orang mimpi..
-bla..bla...bla...-

beliau jawab.....

beliau :haaaa...entah2 kan... ayg ngan dia nanti akan berMaaaa...

aku : kalau berani sambung la ayat tu...penah makan kasut saiz namblas?

~

7 comments:

Hans said...

hahahahahhaha
kasut saiz 16 tu
nasib dia xsambung

Cabaran Dan Dugaan Untuk Menonton Filem Transformers: Dark Of The Moon

Lelaki Ini said...

BERMADU!
sy tlg smbgkan!
hahaha!

Lelaki Ini said...

BERMADU!
sy tlg smbgkan!
hahaha!

Lelaki Ini said...

BERMADU!
sy tlg smbgkan!
hahaha!

Pocket said...

alaaa..
buleh ada kawan nak buat teman.
kalau masa dlm pantang nanti ker..
ada gak kawan 'pompuan' nak ajak sembang. ok appaa!!

delarocha said...

cool, mimpi tu mainan tido je

HonEyBuNNy said...

hahhahahhah..

garang ayat last tu...heheh

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!