nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 10, 2011

Saya Rajin.Saya Kagum.

Salam...
mood adalah tidak bersemangat nak balik langkawi...cuti da abes!! huwaaa....
tapi agak tidak sabar jugak nak masuk kelas... choi...tak payah nak rajin sangat lah..

smlm....klasmet masa kt utm mengepos sesuatu kat wall aku... beliau minta keizinan kat kami untuk.....
ala...panjang pulak nak citer...baca je lah kt gambar bawah neh..


aku garu garu kepala pikir modul apa dan zaman bila aku wat suma tu..sebab banyak sangat esaimen kan..
dan tadi beliau dah upload kt web... wah...tetiba rasa terharu... nak nanges neh....terus terkenang zaman belajar kt UTM Skudai dulu.....
aku bukan la orang yang rajin pun... selalu ponteng kelas... anta esaimen lewat..dan Alhamdulillah..aku selamat grad pada waktunya... kalau nk ikut pemalas aku ni..memang tak patut..ngee~~ tapi kadang2..bila buat benda yang aku minat..memang akan wat sungguh2.. contohnya modul ni lah....ha...nk tgk x?
sila ke laman web ni http://untouchablepage.weebly.com/modul-sains.html/
yang tajuk Matter tu aku yang wat :) klu ada cikgu2 sains nak amek bahan drpd web ni..silakan la ye..
klu tak rajin nk buka web..aku tepek la skit kat blog yang tak seberapa ni untuk tatapan orang yang tak rajin macam aku..




tak sangka aku bleh buat macam ni..sebab tahap malas aku pun korang takkan sangka...hehe..
>> suka aktiviti luar daripada aktiviti dalam kelas<<


~

2 comments:

zaradgreat said...

alhamdulillah. ilmu yang baik apa salahnya dikongsi bersama kan? :)

afiqafiq. said...

kok gini nak jadi chegu hak lerr! teringin ler nak ngajo ornag! haha!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!