nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 13, 2011

pindah!

yeay..bersemangat waja nak pindah rumah...
da mula plan cana nak hias...ngee~
rumah adalah ruang peribadi untuk kita merehatkan diri selepas penat bekerja seharian
errr...da macam ayat iklan...

jadi sempena dengan perpindahan aku ni...aku akan mula bekerja gigih mengemas segala barang..
baru duduk setahun setengah umah skang ni...barang aku je da macam duduk beranak pinak....
almaklumlah,...da aku sorang je yang asek beli barang... orang lain tukang guna je kan...
apabila perkongsian pintar tidak berlaku...maka aku merasa fade up dan berkeputusan untuk memindahkan diri..

~~bagi aku..ruang paling penting dalam rumah adalah bilik tido..
sebab.....tido yang lena adalah penting bg tumbesaran yang sehat macam aku...
dont do this at home... nanti korang merana nak kena diet...
so aku survey la beberapa contoh idea hiasan bilik tido ni.. cuma masih terdapat kekeliruan tema..

agak2 bilik camno aku buat...

ala ala english gitu...

macam kanak kanak ribena la pulak

 wah......purple!!

 errr..gelap sangat kot......


haish...pikir2....

~

9 comments:

Hans said...

no 1 dengan no 4 cantik
buat la macam nombor2 tu

Juvana Episod 8

Aimi dan Pakcik Hashim said...

purple tu lawa

beautiful_rose said...

aku lebih suka bilik tidur yang simple dan tak terlalu byk barang.tapi selesa dan kemas.macam y purple tuh...sejuk mata memandang.

Pocket said...

jangan lupakan practicality <- adaka perkataan ni?
pasal kalau ada rezeki dpt kembar tiga,
pasu cantik cantik dah tak leh letak dah... (Takut pecah di'gagau' sang baby )

Fello Ariza said...

pehhh.. bilik nk ala2 ingeris gk ea :P:P

D'lla said...

point perkongsian pintar xberlaku tu,fhm sgt..tmbh duk reramai..huhu goodlyck dear :) decorate bilik as bilik tido,bkn ruang tamu..err 2+1 hahaa..er jnji nk kemas cuci bilik xsusah dh

lieya orange M.I. said...

purple tu paling cantik........... :)

Nadia Havez said...

purple tu siyes shantekkk~

Haffiz MohdNoor said...

wah cik pepel nk pindah...buat cm pepel tu la bilik.. Blog Apis pun pepel jugak.. :D

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!