nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 8, 2011

Sepak Baru Tau!

lokasi : aloq setaq
mode : kecewa sebab lupa bawa balik broadband..terpaksa culik bb adik...

***
semalam aku mengaja kelas tingkatan 3....kelas 2 terakhir....
malasnya dorang jangan dibayangkan...supermalas....
soklan cikgu potostatkan...student tinggal nak jawab...itu pun taknak...
ada sorang je pelajar yang paling nakal tapi paling rajin wat keje math yang aku bagi... biarpun dia suka cari pasal...sabo je lah!

tapi..ada sorang pekajar....memang pegang pen pun taknak untuk tulis jawapan yang diberi.. kesabaran sampai ke garisan penamat... aku ketuk bahu dia dengan marker pen... baik tak aku..kalau orang lain da bagi ngan rotan....

budak tu : apa ni cikgu!! sakitlah!!!!
aku : memang la nak bagi sakit.
budak tu : hishhhh...sepak baru tau!!!!
aku : berambusssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da la pemalas...kurang ajar........ ikutkan hati...nak je aku ikat dia kat pokok bagi kt kerengga............



~

10 comments:

faRa_diLa said...

gila kurang ajar budak2 skrg. time kita dulu mau kena makan penerajang cikgu.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sangat kurang ajarrrr

sharamli said...

zaman kita dulu xberani k0t camtu...ermm

CGG said...

lain dulu..lain skang.

hani@debumelukut said...

Kalau dah tak reti nak hormatkan guru tu macammana ilmu nak berkat..Nauzubillah budak2 sekarang ni melampau betul!

Aida Lela said...

wuuuu! kuwang ajaq sangat budak tu. kan best kalau boleh record, kasi mak bapak dorang tengok! cantek sangat perangai tu...

told la hejauw said...

sbb tu lah mak aku soh aku jadi cekgu aku xmau...aku xsabar!!!
kalo aku jadi ko...heh...aku angkat meja hentak atas pala dia hohohoohho

beYLa said...

beratnye dugaan sorg cikgu....
takot rasanya...

lieya orange M.I. said...

ayoyooo...dorang nih, tak takut ker pasal masa depan...tak sayang diri sendiri betul...huhuu

lieya orange M.I. said...

ayoyooo...dorang nih, tak takut ker pasal masa depan...tak sayang diri sendiri betul...huhuu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!