nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

DIAM! SHUT UP!!

 hallu hallu.... ha...tetibe rasa nak hapdet kan,... ni semua angkara mek cc yang da makin t** tu...haha...rasa macam ada semangat sket... da lama rasa macam takde semangat sebab macam takde geng nak gado gado dan kecoh kecoh macam cik cc, hejauw n siv.. siyes aku rasa best zaman tu..zaman cc muda2 tu la...aku rasa best giler... rasa tak lengkap kalau sehari tak buka blog aku dan dorang sume... tapi sejauh mana semangat aku ni....haaaaa..... itu yang kita taktau....

agak agak malas sangat nak hapdet...kita bakor aje blog ni...errrr....

terpanjang pulak intro kan...

hari ni kat skolah ada karnival bahasa inggeris..
aku ditugaskan untuk mengawal disiplin pelajar..
kalau tak ditugaskan pun memang tugas aku jugak sebagai cigu disiplin..
tengah aku buat ronda ronda kotaraya...
terserempak la dengan sekumpulan pelajar yang merayau rayau...
aku tanya sorang pelajar yang baju di mengeleber keluar terjuntai2...

aku : nak g mana ni? dengan baju terkeluarnye....
pelajar 1 : jalan-jalan cikgu...
aku : jalan2 ape...skang kan waktu belajar..
pelajar  1 : amek angin cikgu....
aku : masukkan baju tu dalam suar...
pelajar 2 : kalut la cikgu ni!!!
aku : diam.sy tak bercakap dgn awak...
pelajar 2 : DIAM.SHUT UP YOU...!

*perghh..dia sound aku balik....cari pasal betoi...tapi nak tergelak sebenarnya dgr cara dia cakap....budak tak cerdik...kelas last sekali mmg macam tu...
aku buat2 nak kejar dia... muka dia da cuak....dapat je..aku cekak lengan baju dia...

aku : sapa ajar awak cakap dengan cikgu macam tu?
pelajar 2 : ishhhhhhhh........
pelajar 1 : apa la hang ni cakap lagu tu ngn cikgu...(tak sedar diri sama spesis je)
aku : saya dengar sekali lagi.............

tak sempat aku abes cakap dia rentap lengan n lari naek atas....

pelajar 3 : eleh..dia tunjuk hero je tu cikgu...satgi gheyau la tu *nangis
aku : dah....awak pun g naek....
penat aku tahan gelak,..... muka bajet da samseng giler da...
sekali kena warning nangis...hmmm...biar je la...mmg tau dia tak berapa cerdik pun.....kesiannnn......

sekiannnnnn~~
eh...macam sama pulak......

notaditumit : *cabaran seorang guru semakin hebat

~

6 comments:

si cebbie cholet said...

hahaha..


semangat wei jangan tak semangat...

tuh ah..ingat zaman kegemilangan dulu dulu kan?


ko slamber jerk cakap aku tua....

perghhh.....

psst --> tapi budak budak sekarang...nakal kemain kan?hahahaha

Imran nyambek said...

garang rupenye lu ni.hehe

told la hejauw said...

nasib bkn ko cekgu aku...hahha...eh ader dgr cita?? org ckp hejauw tu makin cun..xtau betol ke x...mueheheh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gawwangnya ..



takoot..

♥e'in♥ said...

mak ai.. kurang aja bena bdk 2.. lau, e'in mmg xleh saba laa ngan bdk cm2.. huhu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ha ha ha
dah terupdate gua terbaca lak..his his

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!