nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

nafsu

cuti macam tak cuti
tak dapat nak rest betoi2 kat uma
nafsu nak hapdet blog pun tada
terabai lagi la nampaknya...


letih letih ni...layan matluthfi tambah penat jugak..
penat gelak... tgk seratus lapanploh kali pun aku tetap gelak pada part2 yang sama..
kir normal ke tak eh?

~

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waah.bestnye kamu cuti2
:|

ch!natsu said...

aku br tau mira nak update blog memerlukan nafsu.. hahaha..~

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. apa alie, g ar menembak apa2 yg patut ngan dslr kamu tu... :)

diLL said...

knpe xbernafsu nih? ihihihi

beautiful_rose said...

cuti aku hanya di habiskan dengan tidur makan jerk..sebab sakit nak kua pn tak boleh...huhuhuuhu sadis

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!