nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

Misi Mengekalkan Kejuaraan

Selamat Pagi Donia!!
pagi ni bangun adalah awal becoz of enche sayang mengejutkan pada waktu yang sangat pagi...
ggggrrrrr....sejuk lagi nih...macam mana mau mandi..
erm...sekarang nih...nak update seminggu dua kali pun da jadi makin payah dan tade semangat yang kental...

maka blog dibiarkan seperti rumah usang tak berpenghuni...
ish ish ish.... da lama tak menghapdet mula la nak melalut macam macam kan..
minggu ni kadar kesibukan adalah terlampau....

ahhh...abaikan.... pagi ni bermula Kejohanan Olahraga Peringkat Daerah Langkawi..
berkobar kobar ni....latihan da diberi secukupnya... ilmu dicurah seadanya...
atlet hanya perlu beraksi dengan cemerlang di padang....


Doakan ye... SMK Kedawang akan mengekalkan gelaran JUARA pada tahun ni.....
yeahhhhh...badan da rasa panas sebab terlalu berkobar kobar...maka perlu segera memandikan diri......ngee~~ tata titi tutu...
Assalamualaikum~~~~~~~~~

~

2 comments:

niesz said...

lari jgn x lari..ehe..

mamai said...

kena berlatih setiap hari tu kalau nak kekal jadi Juara

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!