nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 24, 2011

Debaran Keputusan SPM

Suka sangat tunjuk macam bizi giler sampai berminggu tak hapdet kan...
bajet macam aku sorang la yang paling sibuk kat dunia...
tapi dunia sekarang wat keje kena tayang...kalau tak nanti kata kita tak wat..
lepas tu canang kat serata pelusuk kita ni takleh pakai... jadi lupakan perihal blog supaya dapat memenuhi kehendak mereka itu...

Hari ni result SPM..dupdapdudap....kalau SPM kali ni meningkat.. sekolah dan guru akan terima ganjaran... dan akhirnya,...debaran terjawab oleh sehelai kertas... peratus sekolah meningkat...  guru2 tersenyum...terasa penat lelah berbaloi baloi...





tapi takyah nak riak sangat la kan... mamtik kami tahun ni nak up kan prestasi...
bila pencapaian da naik setakah...jadi usaha kena naik dua takah supaya tidak terus berada di level yang sama dan tidak di cop tak reti buat kerja,...



wajah pelajar terbaek... satu-satunya pelajar yang dapat A+ untuk  add maths kt SMK Kedawang....

sekian.;laporan orang malas.

~

4 comments:

fathiahRAIHANA said...

ohohoho . cekgu2 lagi brdebar drpd student kannnn . at least student da habis skola . hehe . ckgu kena pkiaq budak2 twon dpn plakkk

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. akhirnya ada peningkatan walaupun tercorot (bak kata kamu dulu ar) :)

tahniah wat guru2 serta students yg berjaya dlm menigkatkan prestasi SMK kedawang... :)

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..hebatlaaa...hehe

aleen aiden said...

ouch,terase pilu sedikit.add math alin ke laut mase spm dulu.hu3

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!