nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 9, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

"ha..mai cheq mai cheq mai...kita ke negeri kedah..mai oi bagi ghamai..jamu nasi kawah......."


tudia... baik punya intro.. siap nyanyi lagi...bukannya nak bagi salam... loqlaq betoi...
seperti yang dinyatakan di atasssss sana nu... tema kita pada entri kali ni adalah kami blogger utagha...
yang sebenaqnya..aku ni baru ja tau pasai KAMI BLOGGER UTAGHA ni... jadi terlepas la beberapa event yang dah dianjurkan... uhuk..kuciwa daku... yala...kalau buat kat KL nu..mmg jenuh la aku nak p kan.. kalau ada  kot utagha ni nak nak plak belah aloq staq ka langkawi.....leh la jugak aku gagah pi.. bukan apa...nak gak kenai kenai ngan blogger len... kawan biaq beribu la katakan... syok gak jumpak2 ni...mana la tau... boleh tambah ilmu ka apa kan... nak tambah buah hati mmg cari pasai...pesanan penaja : sila jangan coba coba... hee....

kalau rasa nak best lagi wat gathering..mai kita wat kat langkawi...leh gak malam malam kita wat bbq ka apa tepi pantai..pastu sembang sembang sambil wat istana pasiaq ka.... p island hopping ka sama2... best woooo.... kepada cik GKSB ,selaku cik penganjur... saya cuma mencadangkan ja...takmau takpa... hehe....

kalau ada lagi yang nak join KAMI BLOGGER UTAGHA ni...mai ghamai ghamai klik tang gambaq kat bawah ni...




~

5 comments:

Aiydalela said...

best nye. ini sudah bagus nih. siap ada group lagi. betul tu, tak salah kalau ramai kawan, jangan ramai pakwe sudah. he he he.

* tak boleh join ini group. huhuhuhu

beautiful_rose said...

wahh...meriah gitu kan cikgu amira =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hye cik pepel...

makaseh join yer =)

garfield88_aini said...

salam perkenalan...

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja pun org utara juga, peneng,

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!