nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 12, 2011

aku, dia & vintage photo contest


Semenjak dua menjak ini
kegilaan terhadap potografi seolah olah menjadi jadi
apasal aku rasa macam cakap ala apek longsi lak nih..

huahua..gelak gaya ahlong...dasssaatt oo...*abaikan
setelah seminggu melalui hari hari yang memenatkan..
hari jumaat memunculkan diri,... lega lega... aku dapat rehat untuk seketika..
dapat kemas rumah... dapat makan dengan tenang serta aman damai...
dapat buat contest tertunggak...errr..
walopon kali ni tada sapa sapa yang mengetag aku untuk kontez ini
aku dengan sukarela menyertakan diri aku...

contest ini bernama

hah...baca di gambar yer...
aku memanng suke sangat gambar ala vintage ni berbanding black n white...
cantik...klasik kau tahu....
syarat-syarat penyertaan sila rujuk di SINI ye anda anda semua..

 aku join kontez ni bukanlah sebab hadiahnya...
tapi sebab minat dengan gambar ala vintage ni..
tapi kalau rezeki aku menang...aku snap pic korang guna kamera baru ye....
itupun kalau ada gath or korang datang langkawi la yer...
cececeh...berangan nak lebih... gambar cikai berani cakap nak menang.. tuih tuih..

ok lah..terlebih membebel lak aku..
ni gambar yang aku rasa macam cantik dan berani untuk dipertontonkan
hehehe...
tadaaaa!!!

gambar 1



gambar 2




gambar 3

gambar 4

gambar 5

pihak penganjur sila sila lah pilih ye...ngee~~

eh..lupa2...aku maw tag

.kak linda
.fara
.rozana

~

6 comments:

pak long said...

salam...
fuyoooo..cun tu..moga berjaya..

Miss Kira said...

yg kasut tu lawa...

diLL said...

besh3.. dlu syik giler edit gmbr je.. skunk xbksmptn.. ngegegeg

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

saya pilih kasut pengantin

lalallala


(^^,)❤

Naz said...

pandainye..edit camne ye? aja bole?hehe

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cikpepel!! ;)
nice pics ;))
gudlak ye ^o^

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!