nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 17, 2010

sesi ku membuang kau terbuang

Salam
tajuk nak hot macam lagu kan... eh korang tahu ke lagu zaman dolu kala tu..
lagu ape eh...hah...kau dipaksa aku terpaksa... eceh...gitu la kot bunyinya..
eh...sape pulak yang dok memaksa neh.... huhu....aku la tu..
tadi secara tidak tersengaja..terpandanglah oleh aku.. friend aku kt fb tu..da cecah 1500 lebey..
dari mana datangnya angka tersebut kan...ramai gila kawan aku..
hah...aku ado...ko ado? nan hado nye ramai gtu..haha... sesi perasanbajetramaisangatkawandia...

klik gambar untuk membesar dengan sihat


dua tiga menjak ni..nak post ape2 pun macam dah tak best kat pesbuk..
rasa macam ada yang perlu ditapis tapis...oh.walopon ini bukanlah sesi membancuh teh lalu menapis serdaknya..
sebab tak perlu tapis? sebab teh sekarang da guna uncang..lebih senang lagi mudah..
erk......sila kembali ke jalan yang benar... isu adalah fesbuk ye anak2...

dulu kan...aku ni jenis tak kesah kot...sape add je...harus aku approve...malas ahh aku nak usha satu satu..
tapi skang rasa bila ramai sangat yang ado dan mengkomen komen kat fesbuk aku..aku dilanda perasaan aneh...wah...misteri gtu...tak kuasa tau... nak nak pulak bila da jadi cikgu ni kan..kadang kadang ada jugak terlepas approve students aku...macam tak best kot kalu budak budak yang baca nak nak pulak sesi berjiwangan bunga bunga di atas kayangan... malu lah ai kan.... auww...
satu lagi..tak best jugak kalau ada kengkawan mak dalam fesbuk nih...
semalam mak ada cakap...
'cik melah tu cakap boipren kamu tu hemsen juge...lembut air muka dia'
halamak...tekejut haku...bila masa lak eh dia tengok..
mak jawab seolah olah paham gelodak di jiwa....aisehhh.....gelodak jiwa la pulak kan..
mak kata... ' cik melah tengok kat pesbuk.....'
hayoyo.... takleh la aku nak taruk aksi aksi panassss kan..
ececeh..macam ada la pulekkkk.....

secara rajin lagi berhemahnya...aku membuka satu persatu profil mereka mereka yang namanya agak kurang dikenali mungkin kerana mereka mereka itu tidaklah sepemes aku... *pengsan namblas kali..

jadi tindakan yang paling wajar diambil adalah menghapuskan riwayat dorang
aiyok...terlebey suda... menghapuskan a.k.a meremovekn mereka2 itu dari fb aku..
sape2 antara blogger yang aku da teremove tu..
ampunkan daku penunggu gua... sila gitau ye...nanti aku add blk....jangan kecik hati heh...

aku nak menyambung kerja kerja ku membuang kau terbuang lagi
mari kita lihat sapa yang kena!

daaaa~



~

11 comments:

CGG said...

buang mana yg tak kenal yang..
bahaya..
mane tau if ade org spy2 kamu:)

Lelaki Ini said...

susahnye jd owg popular macam cikgu!
ahaks!

Chaoi said...

fuiyoo ramai nyer fren die...kalo ramai sgt wat satu akaun fanpages..hehe

ashie023 said...

kahkahkah...pengsan namblas...aku ni pun kekadang manyak gak approve ank2 murid aku ni...tensen jugak..kalu nak buang kan, takut dorang ade ape2 nak tanya, nak ajak reunion ke..hahahhha[ecewah cam glamer je..kekeke ]
satu lagi approve org yang x dikenali ni...erm aku ada juga niat cma ko nak buang je sape2 yang x kenal ni...ermmmm...[okeh pegi buat skrg]

baincardin said...

ramai giler tu....^_^

*"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

~LP Lum~ said...

salam miera~

ahaks~ mau tepek aksi panazz eik?? :)
skang nie kaum ibu2 a.k.a makcik2 pun pndai berpesbuk.. smuanya celik it dah.. :)

Faarihin said...

betul tu.. buang aje lah mana yang tak kenal.. memang bahaya kalau sume dah tau blog kite.. bahaya deh.. huhuhu..

p/s: lagi gerun kalau famili sy dok baca.. rasa terbatas aje nanti..

HonEyBuNNy said...

betul tu.....ila pn da banyak remove2...geram toi...hehhe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ntah2 kamoo dah delete kak gebu

ehhehehhe

afiqafiq. said...

ahah, ramai nye peminat cekgu!
kemain!

saye pun baru remove2 orang tak kenal!
macam menyimpan batu bata dalam beg skolah! (tetibe)

Semarak Api said...

ckgu kena bukak 1 fb khas tuk ank2 murid plak kot.nti ble ngaja mll fb plak.ecee..canggih!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!