nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

Bila ada wayang dalam wayang

semalam gua tengok wayang...pergh..macam cool kot gune gua.... huhu...tak cecuai okey..
korang da tengok citer TRON? aku da tengok semalam..tapi siyes bengang sepanjang citer..
ohooo.... bukan aku bengang ngan mamat hemsen lam citer tu.. tapi ngan budak sebelah membe aku.. 
buhdus orang orang itu.. orang tengah baik punye layan citer..tetibe ade plak background sound...
macam layan citer DVD pirate oke.. dah la sore kecik..nyaring..tak merdu.. dok ulang ulang plak ape yang pelakon sebut dalam citer.. ape dia ingat aku tak g sekolah ke takleh dengar takleh baca...

membe sebelah aku da hangen...takleh fokus taw cenggini..mencik ahhh... pegi la balik tengok kat uma kalau nak wat bising... buhdus buhdus.. membe aku da bagi hint suh diam..tak paham juge...
sume bende oke dia nak explain kat boipren dia.. 
tetibe lagi...
"wahhhh..canggihnya moto dia"
"ehh...dia nak jatuh tu"
"mesti tu ayah dia"

tak leh jadi neh..memang cari pasal..
aku lak amek turn... aku pusing terus sound
"awak dulu cita cita nak jadi pengarah ke pelakon ek?"
terus dia senyap.

seminit
dua minit
tiga minit
pat minit
lima minit

"eeehhh...aawww... ahhhhh"

dia bunyi lagi!!!!!!!!!!!!!

buhdus kosa doploh

weiiiiiii....agak agak ar..nak wat wayang takyah ar sebelah kitorang..aku nak tengok Tron..
bukan nak tengok drama murahan korang... mangkokunhayukun la!


~

35 comments:

fathiahRAIHANA said...

haha . free je dyorang msok internet malam nie kan :D

Huda Luna said...

errrr dorang buat apekah?

inesen ni
hehhe

Mr.Clive said...

sangat paham perasaan tu.rasa nak terajang jer.

cik @!en said...

hoh. sabor je la.. memang bengang klo duk dkt ngn org mcm nieh..huhu

hiro said...

keh2.

beautiful_rose said...

erk,dorg wat wayang sendirikah?
lain kali ko baling je popcorn kat org macam nieh.pastu hempuk dengan kerusi =p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

auuuww.w..bunyi yg seram lite2

hahahhahha

twinkle twinkle said...

ahha,,selalu sgt begini,,xde feeling sungguh

Nadia Havez said...

"eeehhh...aawww... ahhhhh"


erkk~ tak paham yang ini -_-"

cikpepel said...

fathiahRAIHANA

~haah..klu ada gmbar ..leh akak tlg glemerkn..huh

cikpepel said...

Huda Luna

~alala....inesennye dia... bubu g tanya baby ye..

cikpepel said...

Mr.Clive

~rasa la jugak..tapi tercemar la keayuanku nanti..haha

cikpepel said...

cik @!en

~bengang..bengang..bengang...

cikpepel said...

hiro

~kuh2.

cikpepel said...

beautiful_rose

~aku beli popocorn tu..rugi wok bling kat dorang... errr...kusi tu blh angkat eh..

cikpepel said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

~tu yg ai pun geram lite2 sis..hik2

cikpepel said...

twinkle twinkle

~budak2 jangan wat perangai camni ye,... :)

cikpepel said...

Nadia Havez

~kamo belum cukup umo...nanti da 25 akak gtau ye..hee

Nadia Havez said...

alamak~ lagi 2thn kah? tak sabar tak sabar.. ngee~~ ^_^

cikpepel said...

Nadia Havez


~mungukz..haha..

Bro Framestone said...

kamu silap tanye la tue...

awat x tnye.... "awak dulu mase sekolah nk jadi sound engineer ke"

cik zaza said...

mengganggu konsentrasi betul..huhu

told la hejauw said...

siyes ko sound??? perghh syabas beteyyy..hahaha

cikpepel said...

Bro Framestone


~eh...salah soklan ek? alamak...

cikpepel said...

cik zaza


~tu la pasal..

cikpepel said...

told la hejauw

~inspektor sahab bombay ki polis station...

baincardin said...

Jom layan 'Part 4' plak. ngeeee....^_^

Azuan said...

tak pernah jumpe lagi org bising dlm wayang camni....

~LP Lum~ said...

gelak guling2 dulu....

salam miera~

hehhee.. akak penah kena sekali dulu.. trus member akak berdiri n jerit " lipas".. :))

gelabah psangan tu... :p

cikpepel said...

Azuan

~jangan la jumpe..nyakitkan ati je

cikpepel said...

~LP Lum~

~menarik...boleh diamalkan..

afiqafiq. said...

rejam je mereka ni!
GALAK sangat heh!

cikpepel said...

afiqafiq.

~tau xpa.....

ciK LyndaWawa igUana said...

best tu tengok wayang dalam wayang..huhuhuhu

♥e'in♥ said...

uuppss.. dowg wat pe 2 ek.. huhu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!