nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 23, 2010

random


Salam

aku cuma nak cakap

1. aku da rehat secukupnya.kaki da tak lenguh lagi pas drive 10 jam

2. aku baru tengok stori sepenuhnya dari part 1 sampai part 7 pasal uncle seekers tuh
dan aku rasa tak perlu kot aku wat ulasan ape2
sebab kalau aku wat aku rasa cam nak mencarut
tak elok pulak kalau ada student yang baca aku mencarut marut neh
walopon selalu je dorang kena maki ngn aku pun
hahaha
aku amat terkezut!
dan tergamam

dan aku rasa dia tak perlu buat begitu
perlu ke link ke blog beliau itu?
tak perlu juga...
kalau nak cuba try test search sniri

perlu ke aku sebut pasal ni?
perlu
sebab aku taktau nak campak mana rasa terkejut aku nih

3. petang td aku da mula jog balik kerana merasakan berat badan
meningkat secara tidak terkawal
4. esok aku nak g aerobik pulak
eh..perluke aku bagitau xtvt aku kat korang
hahahaha
tak perlu
sebab aku bukan artis dan korang tak hengen pun tau kan?

5. tadi aku jalan2 kat taman baru sebelah taman aku nih
ade satu uma semidi
dua tingkat
corner lot
UNTUK DIJUAL!


ahhhh..kenapa la aku blum sah jawatan lagi
lambat lg nak bleh wat loan kerajaan
siyes uma tu adalah cantik dan lokasi adalah menarik
dekat ngan kedai
ngan tesco
ngan bandar
dan yang paling penting dekat ngan uma mak aku
kentut pun dengar.
upppss..


6. arini besday orang yang pernah aku sayang aku suka aku minat giler
ye..yang aku je terhegeh hegeh kat dia tapi dia tak hengen kat aku pun
hahaha....

hepi besday dear~
eh..tunang orang lar!

sayang...u jangan baca neh.hihi...

7. wut a small world
membe besfren aku adalah isteri membe boipren aku
faham!
kalu tak paham tak perlu paham.hee~

eh,....tadi macam nak cakap sket je
terbanyak la pulak kan...

oke.tu je.bai!

10 comments:

Fello Ariza said...

no 2 kte same...

hehe

HonEyBuNNy said...

selamat beraht...nite..

cik kuntum said...

huhu. CK tau sikit2 je kisah uncle seekers tu. tp rs nya die mmg melampau kn? hm~

dotblogspotdotkom said...

quality rehat not quantity rehat tu..... huhuhuhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabo tak lama ...lepas dah kompom pinjam bebanyak awak

♥e'in♥ said...

slmt kurang an berat bdn! ;p

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. perlu bgtau sbb takut terserempak ngan miera sewaktu kuar dating... :p

eiffel said...

er...membe besfre adalh member isteri membe bf ko???????

-.-" penin aku nk paham!!!

MiSs TOrA said...

huhu..slmt bererokbik ye cik miera =) cayok3 hehe

abe long said...

beli jgn tak beli...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!