nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 20, 2010

Raja Farah : Bersanding awal April tahun depan


Salam
weeehuuu..
eh..terkejut la tengok belog sniri
almaklumlah..semalam godek2 blog ni tyme mata da ting tong
entah apa yng diubah kat belog pun da lupa
heeee~
dengan wajah baru yang nampak lebey suci neh
tetibe nak letak letak gusip gusip fanasss lak kan..

eh..fanass ke?
jadahnye,... da nak basi pun citer raja farah ni
tapi aku pelik gak
asal banyak sangat org gugel n search nama adik sorang tuh
setiap minggu...WAJIB ok...WAJIB ada nama beliau dalam keyword aku
sekali je kot aku letak stori tu
tu pun nama tom raja farah..
hmmm~
oleh kerana itu..
dengan tidak semena menanya
aku pun menggunakan khidmat enche gugel dan menaip nama beliau
eh,....tade la pun kn page aku


ah...ape2 je lah..
alang alang da ter open lah
aku pun terbaca lah
berapa byk lah da,..

ooo......
barulah aku tau serba sedikit
ritu aku tau beliau akad nikah dlu pun scra last minit
and gusip yang mengatakan beliau hamil sblm akad nikah pun baru tau rini..
aish...pepandai je korang ni eh..
ala..da namanya je pun gusip
maka aku tak brapa nk amek pusing la kan
bukan kaco idup aku pun
tapi klu korang nak baca
silalah ke

5 comments:

Lelaki Ini said...

wah
dah naek taraf jd blog gosip atrtis laks ek!
hakhak!

hans said...

aku malas nak percaya gosip2 macam tu
kang tgok kes nabil
rupa2 memang betul tipu
haih
kesian raja farah nih kan
nasib perkahwinan dia diteruskan
kalau nak dengar gossip memang xhidup la artis2 malaysia nh
apa2pun selamat berbahagia raja farah hingga akhir hayat

P/S : Pandangan Peribadi Aku Berkenaan Filem 2 Alam Yang Aku Belum Tonton

miss lolly a.k.a luvfareda said...

suke b0dy raja farah. erk ???

¶A.K.I¶ said...

wahh wahh wah...
bley thn ni....
ganti kak pora la sis~ huhuhu

ipa faiza~ said...

uit... byknye followers..
kasi kat caye sket~~ hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!