nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25, 2010

hahhh! Twitter?!


Salam

Da doblas minit aku dok hadap laptop ni..dari tadi aku tak tau nak mula tulis macam mana
aku memang lemah sket nak wat pendahuluan nih
masa skola dulu cikgu ajar btahun tahun pun aku tak pandai pandai gak
nak kata bengap sangat..aku dapat la jugak A kan...
masa PMR  la..masa SPM aku dapat B...huhu
suma ni angkara wat karangan la... nak mula tulis je da berjam-jam
belum nak karang stori...berpeluh kau tahu...
fakta ada..tapi aku nak huraikan memang tak pandai
masalahnya tak sedar diri tak pandai
jangan harapla aku nak wat latihan nulih karangan neh...
aku rela sepenuh hati wat latihan matematik 50 soklan daripada disuruh wat karangan
mungkin tu sebabnya aku jadi cigu matematik skang
agaknya kalau aku jadi cigu bm
mau ada yang tak ketahuan mane kepala mane ekor
(gambar sekadar hiasan)
tengok tengok...
ni la contohnya
aku bukan nak nulih pasal karangan ke hape
aku nak nulih pasal
Twitter..

hah...natang pe pulak la kan twitter tuhh
erk..betul la kan natang
burung tu natang la kan?

aku rasa korang lebih taw ape tuh twitter..
sebab aku barulah nak berjinak jinak ngan mende twit2 neh
padahal da lama ada acc..tapi tak reti guna
nak kata buta IT tak juge... cume rabun Twitter je kot,...

ok.itu bukan main point nye lagi
eeee...tak kuase la aku ngan ko ni nyah,.,
korang penah tak nak tulis mende lain tapi tertulis mende lain
takpun lain yang nak disebut..lain yang kuar di mulut
eh..cam pantun 2 kerat lak kan...

alkisahmakatersebutlahkisahnya
aku sedang bersms dengan enche gula gula hati
dalam masa yang sama gak
aku tengah baca entri Seseorang-Yang-Aku-Tak-Ingat-Sape
dengan yakin diri dan perasan hebatnya aku pun reply sms enche ggh..

enche ggh pun reply
"hahh....twitter?"

alamakkkkk
salah la pulak kan
yang sebenar benarnye..aku nak reply

'malam ni kite citer k'

tapi sebab nga bc perkataan twitter..
aku pun terrrr reply begini

'malam ni kite twitter k..

maunya terkejut beliau
tak penah2 aku bertwitter ngan beliau
tetiba nak twit2 lak kan;
ape kes!!

kesimpulannya....

korang wat sniri ye..
penutup pun aku tak pandai wat gak..haha

p/s : ujan masih turun... bimbang akan gelombang kedua... kwsan pendang dan alor setar terima pesanan berjaga2..

7 comments:

Fello Ariza said...

sme ar kte..

bm tme spm dpt b je..

matematik plak dpt a..

adoyaii

¶A.K.I¶ said...

wooo..
at least ad gak twitter...
aki ni.... fb n blog sje..... tegar! hahah

abe long said...

aku BM dpt A mase upsr jerk.. ppastu asik B jerk

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehhee.. byk kali kena.. bukan akat ngan en.cinta aje.. ngah ayh akak pun penah kena gak.. :)
moral of the story, jgn buat 2 keje dlm satu masa kalo xblh nak handle... ^.^

AZLIN said...

header baru yg sangat cute..

MY HEART said...

Salam kenal,

Singgah dan jalan2 sini. Sama la.. saya pun tak berapa pandai guna twitter... ^_^

ashie023 said...

wah ada twitter dah skrg....
aku lagilah malas nk twitter2 dah skrg..bukan ape...ramai artislah kat sana..nanti glmasss plak..ahaha perasannye aku..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!