nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 30, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam


eh ah eh ah...
hai salam
da lama tak menghapdet
lebih dari 48 jam suda..
hee~~

setelah lama tidak menghapdet
maka kali ni aku dengan bersuka rianya nak join
1st Lucky Draw by Atie Aizam

aku bukanlah rajin sangat nk join lucky2 draw
tapi skali skala mencuba nasib
lagipun..cik tora dengan baik hatinya telah mengetag daku
tidak wajarlah pulak aku tak buat kan...

cane nak join lucky draw ni?
meh kite tgk...


Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger ~haruslah
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com ~baru folo...xpe kan? hee~
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia~ ada2
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam ~bereh
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni ~suda
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga~ ai ai kapten
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje ~okeyh..
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda ~..dua orang je la ye..

colan colannya ialah : 1.  mek fara
                 2.  mista fell




tarikh tutup~ 30 november 2010

~aku ni jarang2 bertuah... tapi..doa je la kan...mana tau ada rejeki...hee~

9 comments:

Fello Ariza said...

erkkk..adehhh.. malas nk masok kontezz... salu je x menang.. oh tidakkk~~ :p:p

faRa_diLa said...

heeeee.....tq2

kalau ada msa, aku buat..

MiSs TOrA said...

haha..bgus3 da buat..ikut ckp bos ni naty naikkan gaji k kekeke..lawak je tau..thanks wat k =) gud luck =) tora ssh nk betuah le tp smlm tora betuah ehhe

Lelaki Ini said...

moga dapat!!!!

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

nieda said...

good luck..cantik blog u

dotblogspotdotkom said...

ken jadi polower baru blh join... emmmm... macam terpaksa jee...huhuhu

hans said...

kalau dapat bahagi dua yer hadiah tu
wawawawawa

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

Notami said...

oo..miera join jugak ye..hope 4 da best!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!